Πάρος: Οι μαθήτριες της σχολής Central school of Ballet και η ομάδα Hip hop "Paroikia Hip hop crew" διακρίθηκαν σε διεθνή διαγωνισμό χορού

08 Απριλίου 2024 14:38

Η σχολή Central school of Dance, στις 29 και 30 Μαρτίου, με δύο παραστάσεις, συμμετείχε στον διεθνή διαγωνισμό χορού, Barcelona Dance Award 2024 στην πόλη LIoret de Mar της Βαρκελώνης.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 15 χώρες, απ όλο το κόσμο, με 200 χορογραφίες. Μαζί με το τμήμα senior '' Paroikia - Hip hop crew '' εκπροσώπησε την Πάρο αλλά και τη χώρα μας αφού ήταν η μοναδική ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό και κατάφερε μεγάλη καλλιτεχνική διάκριση για το νησί μας. 22 μαθήτριες χορού του νησιού μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και η προσπάθεια τους ανταμείφτηκε με τα παρακάτω αποτελέσματα:

Στην κατηγορία Κλασικού μπαλέτου κάτω των 16 χρονών, με χορογραφία Κυριακής Τζούμπα, έλαβε την 3η θέση. Συμμετείχαν: Μαλαματένιου Κυριακή, Μελανίτη Κέλλυ, Ροζακέα Ευγενία, Σπανού Κατερίνα.

Στην κατηγορία Σύγχρονου χορού κάτω των 16 χρονών με χορογραφία Σοφίας Ματάκια, έλαβε την 3η θέση. Συμμετείχαν: Αμπεντινάη Λάουρα, Δραγάζη Ανδριάνα, Κάσο Κλαούντια, Κολλαίτη Μελίνα, Μαλαματένιου Κυριακή, Μαυρίδου Λήδα, Πετροπούλου Βάνα, Πιλάτου Χριστίνα, Σιφναίου Μαριτίνα

Στην κατηγορία Hip Hop άνω των 16 χρονών, με χορογραφία Lisa Burns, έλαβε τη 2η θέση. Συμμετείχαν: Αμπεντινάη Λάουρα, Γκίνη Φαίδρα, Δραγάζη Ανδριάνα, Κοντάη Κωσταντίνα, Κονταξάκη Κατερίνα, Λαθούρη Ντέμη, Μανιώτη Ξένια, Μαυρίδου Λήδα, Ντίσα Αρσέλα, Ντόλκα Κατερίνα, Πετροπούλου Βάνα, Πιλάτου Χριστίνα, Τούρτα Μαριτίνα, Τσίπη Αγάθη .

Η ιδιοκτήτρια της σχολής κα. Τζούμπα Κυριακή με δήλωσή της αναφέρει:

«Θα ήθελα να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου προς όλους εσάς για τη συνεχή υποστήριξη και συνεργασία σας. Η επιτυχία του ταξιδιού μας και η ομαλή διεξαγωγή των δραστηριοτήτων μας δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την αμέριστη εμπιστοσύνη και την πολύτιμη συνεισφορά κάθε ενός από εσάς.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το Aegean tennis padel club για τη γενναιοδωρία τους στην παροχή του χώρου για τις πρόβες μας, την συνοδό και πολύτιμη βοηθό στην ομάδα μας Ντόλκα Κωνσταντίνα, όλους τους γονείς για την αμέριστη εμπιστοσύνη και τη συνεργασία τους, καθώς και την κα Δρίτσα Κατερίνα για τις πολύτιμες νομικές συμβουλές της, που μας βοήθησαν να οργανώσουμε τη μετακίνηση των μαθητριών μας με ασφάλεια και επιτυχία.

Σας ευχαριστώ θερμά για όλα και ανυπομονώ να συνεχίσουμε αυτήν την όμορφη συνεργασία προς το κοινό μας στόχο, την εκπαίδευση και ανάπτυξη των παιδιών μας».

Η Εντεταλμένη Σύμβουλος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς κα Λουκή Φλώρα, αναφέρει:

«Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η σχολή στον πρόσφατο διαγωνισμό χορού. Είναι πραγματικά σημαντικό για τους νέους μας να ασχολούνται με κάθε μορφή αθλητισμού. Ο χορός, ειδικά, είναι μια τέχνη που ενώνει, εκφράζει και εμπνέει. Η αφοσίωσή σας σε αυτήν την τέχνη αντικατοπτρίζει όχι μόνο το ταλέντο σας, αλλά και την αφοσίωσή σας να επιδιώξετε την αρτιότητα σε κάθε πτυχή της ζωής σας.

Θα ήθελα επίσης να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στις τρεις καθηγήτριες, οι οποίες με την εμπειρία, την καθοδήγηση και την ενθάρρυνσή τους, οδήγησαν τις μαθήτριες σε αυτήν την εξαιρετική επίδοση, αλλά και τους γονείς για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους σε αυτήν την εκπαιδευτική και εμπνευστική εμπειρία».

sxoli xorou 02

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos