Πάρος: Συνέδριο με σημαντικούς επιστήμονες, γιατρούς από ολόκληρο τον κόσμο, θα φιλοξενηθεί στο PAROS AGNANTI RESORT & SPA

22 Απριλίου 2024 16:22

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε στο PAROS AGNANTI RESORT & SPA θα φιλοξενηθεί το συνέδριο με εκλεκτούς γιατρούς από όλο τον κόσμο, με τίτλο Paros Epilepsy Meeting «State of the artanatomo-clinic alcorrelations of focalseizures», σε συνδιοργάνωση των: European Reference Network EpiCARE, ILAE-Europe και ILAE educational journal Epileptic Disorders, με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Επιστημονικού Συλλόγου κατά της Επιληψίας (Π.Ε.Σ.Ε.).

Από τις 22 έως τις 27 Απριλίου 2024, διακεκριμένοι Nευρολόγοι, από την Ευρώπη και την Αμερική, με εξειδίκευση στην Επιληψία, δίνουν…ραντεβού στις Κυκλάδες,  προκειμένου να παρουσιάσουν τις εξελίξεις και τα νέα δεδομένα των ανατομικο-κλινικών συσχετίσεων των εστιακών επιληψιών.

agnanti synedrio103

Πέρα από το σημαντικό επιστημονικό ενδιαφέρον του Paros Epilepsy Meeting, οι 160 περίπου συμμετέχοντες, συνοδοί και διοργανωτές, θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στο νησί και να απολαύσουν τις ομορφιές του.

Το PAROS AGNANTI RESORT & SPA διαθέτει υψηλού επιπέδου υποδομές φιλοξενίας και οπτικοακουστικού εξοπλισμού για να στηρίξει τις ανάγκες του συνεδρίου αλλά και των εκλεκτών ιατρών που θα συμμετάσχουν.

 PAROS AGNANTI RESORT & SPA

Παραλία Κριός - Παροικιά- Πάρος 844 00
Tel.: +30 22840 23205 / 25106
Email: info@parosagnanti.gr / agnantip@otenet.gr / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε./">manager@parosagnanti.gr

Για περισσότερες πληροφορίες: www.parosagnanti.gr

agnanti synedrio100

agnanti synedrio101

agnanti synedrio102

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos