Πάρος: To εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο Crystal Symphony κατέπλευσε στο νησί

23 Απριλίου 2024 17:31

Ένα μεγάλο, εντυπωσιακό και υψηλού επιπέδου ανέσεων και πολυτέλειας κρουαζιερόπλοιο, κατέπλευσε στην Πάρο τη Δευτέρα 22 Απριλίου.

Πρόκειται για το πλοίο Crystal Symphony, το οποίο ανήκει στην εταιρεία Crystal Cruises και το μήκος του φτάνει τα 238 μ. Ο μέγιστος αριθμός επιβατών που φιλοξενεί είναι 960 άτομα και διαθέτει 545 μέλη πληρώματος και 12 καταστρώματα.

Με πολλαπλές επιλογές εστίασης, σαλόνια, μπαρ, καταστήματα, σπα και γυμναστήριο, σάουνα και ατμόλουτρα, βιβλιοθήκη, πισίνα, θέατρο, τένις, νυχτερινό κέντρο και χώρους για παιδιά και εφήβους, το Crystal Symphony μετατρέπει την κρουαζιέρα σε μια μοναδική εν πλω εμπειρία αξέχαστων δραστηριοτήτων και ψυχαγωγίας.

Αναχώρησε από το λιμάνι της Πάρου το απόγευμα της Δευτέρας 22 Απριλίου και μάλιστα, εν μέσω μιας δύσκολης συγκυρίας για το νησί εξαιτίας της πυρκαγιάς στο Πυργάκι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο τουρισμός κρουαζιέρας αποτελεί μια καλοδεχούμενη μορφή τουρισμού ειδικά ανάμεσα στους επαγγελματίες του νησιού οι οποίοι δηλώνουν τη θετική υποστήριξή τους. Επαγγελματίες του τουρισμού, όλων των κλάδων στην Πάρο, προσβλέπουν σε μια περαιτέρω ανάπτυξη αυτού του είδους θαλάσσιας αναψυχής, που όπως λένε μόνο οφέλη έχει να προσπορίσει στην τοπική οικονομία.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos