Προμήθεια Εξοπλισμού Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) Πάρου - Αντιπάρου»

23 Σεπτεμβρίου 2011 10:24

με προϋπολογισμό 1 εκ. €. Ένταξη έργου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλον - Αειφόρος Ανάπτυξη

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννη Μαχαιρίδη εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλον - Αειφόρος Ανάπτυξη 2007-2013 το έργο «Προμήθεια Εξοπλισμού Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) Πάρου - Αντιπάρου» με προϋπολογισμό 1 εκ. €.

Το έργο περιλαμβάνει την προμήθεια οχημάτων και μηχανημάτων με τα οποία θα αντιμετωπιστεί η διαχείριση των ογκωδών απορριμμάτων, αλλά και των υλικών που προέρχονται από εκσκαφές, κατασκευές και κατεδαφίσεις και προβλέπεται να διευκολύνει την καθημερινή λειτουργία του ΧΥΤΑ που εξυπηρετεί την Πάρο και την Αντίπαρο.

Πιο συγκεκριμένα θα γίνει προμήθεια:

- 1 αυτοκινούμενου θραυστήρα

- 1 αυτοκινούμενου κόσκινου αδρανών υλικών

- 1 φορτωτή με κάδο και

- 2 τεμαχιστών ογκωδών αντικειμένων

Το έργο αυτό εντάσσεται στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου να αποκαταστήσει όλους τους Χώρους Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Απορριμμάτων εντός της τρέχουσας προγραμματικής περιόδου, αλλά και να υλοποιήσει έργα δημιουργίας νέων και αναβάθμισης υφιστάμενων ΧΥΤΑ, με στόχο την ολοκληρωμένη διαχείριση και τη μείωση των απορριμμάτων σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου.

Το Πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Συνοχής και το Ελληνικό Δημόσιο.   {plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos