Εθελοντικός Καθαρισμός στο δασάκι των Καμαρών

11 Ιουνίου 2012 10:41

Το πρωί το Σαββάτου 9 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Καμαρών η προγραμματισμένη εθελοντική δράση καθαρισμού του πευκόφυτου χώρου γύρω από το σχολείο.

Η εθελοντική πρωτοβουλία καθαρισμού των πεύκων ελήφθη από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – Παράρτημα Κυκλάδων, τον Εκπολιτιστικό – Εξωραιστικό Σύλλογο Καμαρών και τον Σύλλογο Φροντίδα.

Στο έργο καθαρισμού πήραν μέρος από την Ομάδα Διάσωσης η κα Σοφία Αγγελοπούλου, ο κ. Βασίλης Παναρίτης και ο κ. Γιώργος Μπαρμπαρίγος, από το Σύλλογο Καμαρών οι Ορέστης Κορτιάνος, Αποστόλης Κορτιάνος, Σωτήρης Τσουνάκης, Κατερίνα Μπαφίτη Τριπολιτσιώτης Νίκος και Δημήτριος Σκαραμαγκάς, από το Σύλλογο Φροντίδα η κα Μαρία Αλιμπέρτη και ένα ακόμα μέλος, ενώ μετείχαν ακόμη και οι εργάτες του Δήμου Σκαραμαγκάς Γιώργος, Μελανίτης Νίκος.

Στην εθελοντική αυτή προσπάθεια πήρε μέρος και η πρόεδρος της ΚΔΕΠΑΠ κα Άννα Κάγκανη καθώς και άλλοι συμπολίτες μας.
Ο προληπτικός καθαρισμός του περιβάλλοντος πευκόφυτου χώρου του πρώην Δημοτικού Σχολείου Καμαρών και σήμερα έδρα του Συλλόγου Καμαρών εν όψει της αντιπυρικής περιόδου και η ανάδειξή του μετά την αφαίρεση των ξερών κλαδιών και χόρτων από τη συντονισμένη προσπάθεια και εθελοντική δράση των παραπάνω φορέων, συλλόγων και πολιτών αποτελεί σίγουρα ένα αξιομίμητο εγχείρημα που αποδεικνύει ότι συλλογικές πρωτοβουλίες συντονισμένης προσφοράς υπό το πνεύμα της εθελοντικής αλληλεγγύης αποφέρουν πάντοτε πέρα από χρηστικούς καρπούς τη χαρά της μετοχής στην προαγωγή του κοινού οφέλους της κοινότητας.

Το parianostypos.gr, βρέθηκε στο χώρο στη διάρκεια της δράσης καθαρισμού και σας μεταφέρει εικόνες από την εξαιρετική αυτή προσπάθεια.

Πατήστε εδώ για το βίντεο

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos