Κοινή ανακοίνωση των Δημάρχων Πάρου και Αντιπάρου για το Κέντρο Υγείας

16 Ιανουαρίου 2013 20:19

Παρά το γεγονός, ότι σας είναι γνωστά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας Πάρου, αυτά όχι μόνο δεν επιλύονται, αλλά αντιθέτως καθημερινά επιδεινώνονται.

Σύσσωμη η κοινωνία της Πάρου και της Αντιπάρου σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2012 για την τραγική κατάσταση στο Κέντρο Υγείας, απαίτησε για άλλη μια φορά να γίνει συνάντηση εκπροσώπων του Συντονιστικού των Φορέων των νησιών μας με εσάς προσωπικά για να σας εκθέσουμε λεπτομερώς την κατάσταση.

Ευελπιστώντας στην κατανόηση από την πλευρά σας των δυσκολιών μετακίνησης και εξεύρεσης κοινής ημερομηνίας που να εξυπηρετεί όλα τα μέλη του Συντονιστικού που είναι εργαζόμενοι επαγγελματίες, ζητάμε η συνάντηση να γίνει στο Υπουργείο σας την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 10.00 π.μ.

Για τον σκοπό αυτό σας ενημερώνουμε εγκαίρως ούτως ώστε και σεις να ρυθμίσετε το πρόγραμμά σας και να βρείτε τον χρόνο στην παραπάνω ημερομηνία και ώρα για να συζητήσουμε τα οξυμμένα προβλήματα στο χώρο της δημόσιας υγείας των νησιών μας.

Εκ των προτέρων σας ευχαριστούμε για την ανταπόκρισή σας.

Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος Πάρου                        Ο Δήμαρχος Αντιπάρου

Χρήστος Βλαχογιάννης                  Ιωάννης Λεβεντάκης

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos