Σ.Ε Δωματίων Μαντώ Μαυρογένους: Συνάντηση με την πρόεδρο της Τ.Ε Δήμου Πάρου κ. Χανιώτη

06 Μαρτίου 2013 17:27

Την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου, ο πρόεδρος και η ταμίας του συλλόγου μας συναντήθηκαν μετά από αίτημα του συλλόγου μας με την πρόεδρο της τουριστικής

επιτροπής του Δήμου Πάρου κα Μαρία Χανιώτη. Στην παραπάνω συνάντηση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι και άλλων επαγγελματικών τουριστικών συλλόγων.

Το αντικείμενο της παραπάνω συνάντησης ήταν να θέσουμε στην πρόεδρο της τουριστικής επιτροπής θέματα και προβληματισμούς που αφορούν την τουριστική εικόνα του νησιού μας.

Τα θέματα που οι εκπρόσωποι του συλλόγου μας έθεσαν είναι τα παρακάτω :

  • Το εμπορικό λιμάνι Πάρου ( ανάγκη άμεσης μεταφοράς του , περιβαλλοντικές και αισθητικές του συνέπειες στην τουριστική εικόνα της Παροικίας )
  • Την ανάγκη να επισκευαστούν άμεσα νέοι χώροι υποδοχής στο λιμάνι.
  • Το κυκλοφοριακό πρόβλημα .
  • Την άγρα πελατών στο λιμάνι.
  • Την καθαριότητα-άσπρισμα των παραδοσιακών οικισμών και των παραλιών του νησιού μας.
  • Τον καθαρισμό των αρχαιολογικών μνημείων και την ανάδειξη τους.
  • Την αναγκαιότητα να λειτουργήσει και φέτος ο Μύλος ως γραφείο πληροφοριών στο λιμάνι της Πάρου.

Σχετικά με τις φιλοξενίες δημοσιογράφων που πραγματοποιούνται με δαπάνες του Δήμου , της Περιφέρειας και του Ε.Ο.Τ. τονίσαμε ότι είναι στην σωστή κατεύθυνση αλλά εκφράσαμε την αντίθεση μας στην προβολή μέσω αυτών των δράσεων μεμονωμένων επιχειρήσεων. Ζητήσαμε να καταχωρούνται μόνο το επίσημο site του Δήμου και των επίσημων επαγγελματικών συλλόγων .

Σχετικά με τις τουριστικές εκθέσεις ( εσωτερικού και εξωτερικού ) τοποθετηθήκαμε θετικά με την προϋπόθεση ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς και επιχειρηματίες του νησιού μας θα προσπαθούν διαρκώς για την παροχή και προσφορά θετικών υπηρεσιών στους επισκέπτες μας.

Ζητήσαμε πληροφορίες για την διαφημιστική καμπάνια της τουριστικής επιτροπής .

Από την κα πρόεδρο λάβαμε την υπόσχεση ότι τα παραπάνω θα μεταφερθούν στην τουριστική επιτροπή και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πάρου.

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος

Κώστας Μπιζάς

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos