Η Πάρος αποκτά Πολεοδομικό Γραφείο! (Βίντεο)

25 Μαρτίου 2013 01:40

Τέλος στην ταλαιπωρία χιλιάδων συμπολιτών μας οι οποίοι μέχρι σήμερα θα έπρεπε να ταξιδέψουν μέχρι τη Νάξο για τη διεκπεραίωση των πολεοδομικών υποθέσεών τους, θα δώσει η σύσταση Πολεοδομικού Γραφείου στην Πάρο.

Η σύσταση Πολεοδομικού Γραφείου στην Πάρο θα είναι σύντομα πραγματικότητα, καθώς πριν από τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πέμπτης 21η Μαρτίου, ο αντιδήμαρχος Πάρου κ. Μ.Κωβαίος μας έδειξε το χώρο μπροστά από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ο οποίος χρησιμοποιούνταν για την παρακολούθηση των συνεδριάσεων και εφεξής θα στεγάζει το Πολεοδομικό Γραφείο Πάρου.

Ο χώρος αυτός ήδη διαμορφώνεται κατάλληλα όπως μας είπε ο κ. Κωβαίος ώστε να δεχτεί κατά το άμεσο προσεχές διάστημα την εν λόγω υπηρεσία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του parianostypos.gr, το Πολεοδομικό Γραφείο θα στελεχωθεί από 6 άτομα τα 3 εκ των οποίων θα είναι πολιτικοί μηχανικοί, ενώ τις επόμενες ημέρες πρόκειται να μεταφερθεί και το αρχείο από τη Νάξο.
Η νέα υπηρεσία ελπίζουμε να διευκολύνει τη ζωή των πολιτών της Πάρου όσον αφορά στα θέματα που άπτονται της αρμοδιότητάς της.

Πατήστε εδώ για να παρακολουθήσετε σχετικό βίντεο

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos