Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2023 - Psts.gr

Με ένα μεγάλο, ζωηρό υπαίθριο γλέντι, είπαν «αντίο» στο καλοκαίρι χιλιάδες κόσμου στο λιμανάκι της Νάουσας το βράδυ της Παρασκευής 13 Οκτωβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι αγώνες για τα προκριματικά του Euro 2024 συνεχίζουν να δίνουν ευκαιρίες για στοίχημα και σήμερα Σάββατο (14/10), όπως συμβαίνει το τελευταίο διάστημα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Καλείσθε να προσέλθετε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αντιπάρου, που θα διεξαχθεί στο κτίριο ΚΕΠ στις 17 Οκτωβρίου 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 7.00 μμ, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπό τους ήχους της μουσικής της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, όπως ήταν η τελευταία της επιθυμία, πραγματοποιήθηκε στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας ο τελευταίος αποχαιρετισμός στη μεγάλη μας ηθοποιό Μαίρη Χρονοπούλου, το απόγευμα της Παρασκευής 13 Οκτωβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πιστήστις διακρίσεις εντός και εκτός Ελλάδος, παρέμεινε η ομάδα του Υπουργείου Αθλητισμού, η οποία άφησε το αποτύπωμά της και στους 11ους Εθνικούς Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού (29/09-1/10), στέλνοντας το μήνυμα της δια βίου άσκησης μέσω της εργασίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυξάνουμε την ευαισθητοποίηση για την καρδιακή ανακοπή. «Όλοι οι πολίτες του κόσμου μπορούν να σώσουν μια ζωή»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από αρκετούς μήνες αποχής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δημοσίευσε χθες (12/10) ένα νέο βίντεο στον λογαριασμό του στο TikTok, υποσχόμενος ότι στο μέλλον θα επικοινωνεί συχνότερα με τους χρήστες της πλατφόρμας, ζητώντας τους να του κάνουν ερωτήσεις.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

O Ισραηλινός στρατός ενημέρωσε αμάχους που ζουν στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν δύο ασφαλείς διαδρόμους για να μετακινηθούν στο νότιο τμήμα του παλαιστινιακού θυλάκου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναδιπλώνονται οι εταιρείες κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο μετά την έναρξη των ισραηλινο-παλαιστινιακών συγκρούσεων που εντείνονται μέρα με τη μέρα, θέλοντας να κρατήσουν αποστάσεις ασφαλείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν κερδίσει την Ολλανδία θα θέλει ένα βαθμό με τη Γαλλία για να πάει στο EURO χωρίς τα play-offs του Nations League

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos