Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 - Psts.gr

9 προγράμματα υλοποιούνται ήδη σε 8 νησιά, Αμοργό, Άνδρο, Δονούσα, Ίο,Κέα, Μύκονο,Πάρο & Σίκινο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη 3/10, όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τοιχίο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τον Νοέμβριο όπως φαίνεται θα ξεκινήσουν τα πρώτα κρύα στην Ελλάδα, ενώ ο Δεκέμβριος προβλέπεται ήπιος θερμοκρασιακά, σύμφωνα με τα Μερομήνια 2024.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη λίστα με τους 35 νέους κωδικούς Δραστηριότητας που αφορά περισσότερους από 115.000 ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις έχει καταλήξει το υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να συμπληρωθεί το παζλ όλων εκείνων, που

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη σύμβαση προμήθειας 250 νέων ηλεκτρικών λεωφορείων που θα κυκλοφορούν στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης έως τα τέλη Απριλίου υπέγραψε, σήμερα Τρίτη, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, με τον Chief Executive Officer Europe της

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την πρόσληψη 10.753 αναπληρωτών ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας - Πότε θα παρουσιαστούν και πότε θα μάθουν το σχολείο τοποθέτησης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παύεται από τα καθήκοντά της η διοίκηση του Γ.Ν. Νέας Ιωνίας Κωνσταντοπούλειο «Αγία Όλγα», όπως γνωστοποίησε το υπουργείο Υγείας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μηνιαία συνδρομή για τους χρήστες του Instagram και του Facebook στην Ευρώπη σκέφτεται να εφαρμόσει η Meta Platforms

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Καλώς ήρθατε στο πλαστικό παγωτό. Προς το παρόν, μόνο για να το θαυμάσουμε, όχι για να το γευτούμε. Μπορεί να ακούγεται παράλογο, αλλά αυτό το παγωτό υπάρχει. Είναι δημιούργημα μιας Ιταλίδας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπεγράφη σήμερα, Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023, από τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, κ. Γ. Λεονταρίτη και τη Διευθύνουσα Σύμβουλο της αναδόχου εταιρείας «ΣΜΙΛΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», κ. Χρυσούλα Τσάλα, η εργολαβική σύμβαση για το έργο «Τριετής Συντήρηση Οδικού Δικτύου Αρμοδιότητας ΠΝΑΙ νήσων Άνδρου, Τήνου και Μυκόνου».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos