Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 - Psts.gr

Το νησί της Πάρου στις 19 Απριλίου 2024 ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή φλόγα, που ξεκινάει την περιήγησή της στις 16 Απριλίου από την Αρχαία Ολυμπία, με κατάληξη το Παναθηναϊκό Στάδιο στις 26 του ίδιου μήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λένε συχνά ότι η πρώτη εντύπωση που αποκομίζει κανείς όταν επισκέπτεται ένα μέρος είναι και η πιο αληθινή!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το έμπειρο ιατρικό προσωπικό των Κινητών Ιατρικών Μονάδων (ΚΙΜ) θα βρεθεί στην Ίο στο πλαίσιο διεξαγωγής του Εθνικού Προγράμματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Προστασίας του Πολίτη, Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Εξωτερικών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη δυνατότητα να ταυτοποιούν το εισιτήριό τους, καθώς και το εισιτήριο διαρκείας τους, μέσω της εφαρμογής Gov.gr Wallet έχουν από σήμερα, 9 Απριλίου, οι φίλαθλοι, ώστε να εισέρχονται ψηφιακά στο γήπεδο στους αγώνες της Super League 1, καθώς και του Κυπέλλου Ελλάδος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Θήρας, έχοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια των μαθητών, πραγματοποιεί αυτήν την περίοδο διαγράμμιση διαβάσεων στα σχολεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 08-04-2024 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 36χρονος αλλοδαπός ο οποίος αφαίρεσέ ηλεκτρονικές συσκευές από κατάστημα. Επίσης κατά την σύλληψη του αντιστάθηκε απωθώντας τους αστυνομικούς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο 3ο Γυμνάσιο Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη έγιναν από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό Παιδείας Κυριάκο Πιερρακάκη τα αποκαλυπτήρια της νέας πλατφόρμας, stop-bullying.gov.gr, για τις καταγγελίες περιστατικών σχολικής βίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η προθεσμία των αιτήσεων για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους 2024» ολοκληρώθηκε χθες Δευτέρα, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του vouchers.gov.gr.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι Κυριακή, ή ακόμα χειρότερα αργία, και ξαφνικά συνειδητοποιείτε ότι έχετε ξεμείνει από γατοτροφή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos