ΚΔΕΠΑΠ: Σύγκληση Διοικητικού Συμβουλίου

08 Σεπτεμβρίου 2011 10:55

'Εχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 255-257 και 268 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και τις διατάξεις του άρθρου 3 της 25027/9-4-84 Απόφασης του

Υπουργού Εσωτερικών, σας προσκαλούμε σε δημόσια συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την 12η Σεπτεμβρίου 2011 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο: Αποδοχή αιτήματος της κ. Νομικού Γεωργίας για πρακτική άσκηση στο Βρεφονηπιακό Σταθμό Παροικίας «Τα Μελισσάκια».

Θέμα 2ο: Αξιολόγηση των αιτήσεων που αφορούν στην υπ' αριθ. 1916/2011 Ανακοίνωση – Γνωστοποίηση της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.

Θέμα 3ο: Αποδοχή της υπεύθυνης δήλωσης του κ. Αλέξανδρου Γιαννούλη που αφορά στη μη αποδοχή ανανέωσης της Σύμβασης για τη θέση του Μάγειρα στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Παροικίας «Τα Μελισσάκια» και ανακοίνωση για πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ ενός ατόμου με σύμβαση ορισμένου χρόνου για την κάλυψη της παραπάνω θέσης.

Θέμα 4ο: Θέματα που αφορούν στην ομαλή λειτουργία του Μουσείου Γλυπτικής «Νικόλαος Περαντινός».

Θέμα 5ο: Θέματα που αφορούν αθλητικές δραστηριότητες στο νησί μας.

Η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου

Άννα Κάγκανη – Κορτιάνου              {plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos