Κ.Ε.Ε.Π: Για αντιδήμαρχο Μάρκο Κωβαίο

15 Οκτωβρίου 2012 20:24

Στις 08/10/12 ο Αντιδήμαρχος «Ασφαλιστικών Εργασιών» κ. Κωβαίος, με ένα απολογητικό Δελτίο Τύπου, απαντάει

στο δικό μας Δελτίο Τύπου της 04/10/12 και προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, σε ότι έχει σχέση με την πολιτική του στάση, απέναντι στα εκρηκτικά προβλήματα που έχουν τα Σχολεία της Πάρου.

Στο Δελτίο Τύπου του επισημαίναμε κυρίως, ότι έχει γίνει απολογητής της Κυβερνητικής Πολιτικής, που κατεδαφίζει την Δημόσια και Δωρεάν Εκπαίδευση, και ότι προετοιμάζει το έδαφος για την μεταφορά του λειτουργικού κόστους των Σχολείων στους γονείς. Ταυτόχρονα τον επικρίναμε για τη στάση του στο θέμα της Ασφάλισης των Μαθητών.

Στην απάντηση του μετά τα γενικόλογα ευχολόγια περί χρηστής διαχείρισης κλπ, μας κατηγορεί για «ιδεοληψίες» και «μικροπολιτικές Σκοπιμότητες», σχετικά με την θέση μας ότι «συμπεριφέρεται σαν εκπρόσωπος Ιδιωτικής Ασφαλιστικής Εταιρείας».

«Ιδεοληψία» μεταφορικά σημαίνει : Εμμονή .

Ναι έχουμε εμμονή με την Δημόσια και Δωρεάν Εκπαίδευση.

Ναι έχουμε εμμονή με την υπεράσπιση των ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ κατοχυρωμένων δικαιωμάτων των Πολιτών.

Ναι έχουμε εμμονή στη καταδίκη των κάθε είδους επιλογών του Στουρνάρα και των όμοιων του.

Θεωρούμε ότι η υποτιμητική του θέση περί «Ιδεοληψίας», είναι τιμή για μας.

Πιστεύουμε ότι αυτός που έχει κάνει επιστήμη την «μικροπολιτική δράση», για την συλλογή ψήφων, πρέπει να έχει άπειρο θράσος για να κατηγορεί τους άλλους για «μικροπολιτικές σκοπιμότητες».

Οι Σχολικές Επιτροπές δεν είναι χώρος για τέτοιου είδους πραχτικές, ας τις συνεχίσει εκεί που νομίζει ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος, σε γάμους, βαφτίσια κηδείες, μνημόσυνα, πανηγύρια κλπ κοινωνικές εκδηλώσεις, όπου και έχει ήδη επιδείξει ιδιαίτερο ταλέντο.

Ας αναλογιστεί μονάχα ότι η δικιά του «ιδεοληψία», έμμεσα να προωθήσει ένα χαρτοφυλάκιο με τα ονόματα και τα στοιχεία εκατοντάδων οικογενειών, σε μια Ιδιωτική Ασφαλιστική Εταιρεία, που θα το χρησιμοποιήσει για να «μπει» σε όλα αυτά τα σπίτια, τον μετατρέπει σε πράκτορα Ιδιωτικών Συμφερόντων, που σίγουρα δεν έχει τίποτε να κάνει με την θεσμική του ιδιότητα, του υπεύθυνου για τα θέματα Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Μανώλης Ισιγώνης

Δημοτικός Σύμβουλος.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos