Πάρος ΑΞΙΑ: Για την εκλογή του προεδρείου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

08 Ιανουαρίου 2013 17:38

Η ΠΑΡΟΣ ΑΞΙΑ με αφορμή την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πάρου της 6ης Ιανουαρίου 2013, για την εκλογή

του προεδρείου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, ενημερώνει τους Παριανούς για τα παρακάτω.

Από το συνδυασμό ΠΑΡΟΣ ΑΞΙΑ προτάθηκε και εκλέχθηκε στη θέση του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου ο γιατρός κ. Γεώργιος Ξένος. Αξίζει να σημειωθεί ότι η παράταξή μας όπως και οι άλλες δημοτικές παρατάξεις της ελάσσονος μειοψηφίας δεν διεκδικήσαμε την θέση του γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου, θέση που κατά τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ανήκει στην μειοψηφία , διότι θεωρούμε ότι είναι θέση πολιτική που τυπικά επικυρώνει την διαδικασία λήψης των αποφάσεων της πλειοψηφίας. Έτσι η θέση καλύφθηκε από την πλειοψηφία και εξελέγη η κ. Μ. Χανιώτη.

Η Ανεξάρτητη παράταξη ΠΑΡΟΣ ΑΞΙΑ στο πλαίσιο της διεύρυνσης της δημοκρατικής συμμετοχής, της δημιουργικής σύνθεσης των απόψεων και της ευρύτερης συναίνεσης που αναζητά η κοινωνία μας , πρότεινε και εξέλεξε για την Οικονομική Επιτροπή ως τακτικά μέλη το μέλος της παράταξής μας κ Άγγελο Πατέλη και το μέλος της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ κ Κώστα Ροκονίδα, ο οποίος και αποδέχθηκε την πρότασή μας. Για αναπληρωματικά μέλη πρότεινε και εξέλεξε εκ των μελών της τους κ.κ Ζαχαρία Ρούσσο και. Γεώργιο Καρατζά ..

Για την Επιτροπή Ποιότητα Ζωής η παράταξη ΠΑΡΟΣ ΑΞΙΑ πρότεινε ως τακτικά μέλη εκ των μελών της , τους κ. κ Βαζαίο Πετρόπουλο και Ζαχαρία Ρούσσο, τους οποίους και εξέλεξε. Επίσης πρότεινε ως πρώτο αναπληρωματικό μέλος, το νεοεισερχόμενο σύμβουλο της ΚΕΠ κ. Σωτήρη Καστρουνή, οποίος όμως δεν αποδέχθηκε την πρόταση μας, γιατί όπως δήλωσε, επιθυμούσε την θέση του τακτικού μέλους και τον Γιώργο Καρατζά. Τελικά η παράταξή μας για την ως άνω Επιτροπή εξέλεξε ως αναπληρωματικούς δύο εκ των μελών της, τον κ. Άγγελο Πατέλη και τον κ. Γεώργιο Καρατζά.

Ευχόμαστε καλή και δημιουργική θητεία τους εκλεγέντες.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos