Η εταιρεία που συνεργάζεται με το Δήμο Πάρου για την τουριστική προβολή του νησιού απαντά

06 Νοεμβρίου 2018 13:40

Δημοσιεύουμε την απάντηση που εξέδωσε η εταιρεία που ανέλαβε την προβολή της Πάρου για το 2019 όπως αυτή διατυπώθηκε και εστάλη προς δημοσίευση από τον Διευθύνοντα Σύμβουλό της κ. Νότη Μαρτάκη.

Υπενθυμίζουμε ότι η απάντηση αυτή αφορά στο θέμα που προέκυψε στο Δημοτικό Συμβούλιο της 31ης Οκτωβρίου σχετικά με την εισήγηση της Επιτροπής Τουρισμού και Ανάπτυξης για τον προγραμματισμό δράσεων προβολής Δήμου Πάρου για το έτος 2019. Να σημειωθεί ότι την απάντηση την λάβαμε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με την εταιρεία ζητώντας να τοποθετηθεί επι του συγκεκριμένου θέματος.

Η απάντηση έχει ως εξής:

Κάθε πρόγραμμα προβολής στηρίζεται σε συγκεκριμένη στρατηγική με βάση τη στόχευση που θέλει κάθε προορισμός και περιλαμβάνει προτάσεις υλοποίησης που αφορούν τα μέσα που πρέπει να χρησιμοποιηθούν για τη μετάδοση του επιλεγμένου μηνύματος στις αγορές ενδιαφέροντος. Είναι λογικό ότι ενώ το περιεχόμενο του μηνύματος διαφέρει ανά προορισμό, τα μέσα να παραμένουν τα ίδια: Συμμετοχή σε εκθέσεις, παραγωγή οπτικοακουστικού υλικού, έντυπα, φυλλάδια κλπ.

Το video λοιπόν για το οποίο , αδίκως, έγινε ολόκληρος σάλος ήταν ένα από αυτά. Δεν καταλαβαίνω συνεπώς που εδράζεται ο ισχυρισμός κάποιων περί αντιγραφής.

Πολύ περισσότερο που όσοι δημιούργησαν ένα θέμα εκ του μη όντος μετέχουν και οι ίδιοι στην Τουριστική Επιτροπή και, λογικά, έχουν λάβει γνώση της πολυσέλιδης εισήγησης περί της προτεινόμενης στρατηγικής για το 2019 που, ασφαλώς, είναι προσαρμοσμένη στη στόχευση που έχουμε συμφωνήσει με το Δήμο.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos