Πάρος: Αυτά είναι τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πάρκου Πάρου (Βίντεο)

22 Φεβρουαρίου 2024 15:28

Το απόγευμα της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Πάρου, τακτική σύγκληση Γενικής Συνέλευσης Μετόχων του Πάρκου Πάρου Α.Ε. για τη συζήτηση και λήψη απόφασης αναφορικά με τον ορισμό νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Α.Ε. Πάρκο Πάρου.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο είναι 9μελές. Το 1/3 κατά μέγιστο είναι αιρετοί εκπρόσωποι του Δήμου. Τα έξι (6) μέλη προέρχονται από την παράταξη της πλειοψηφίας και τρία (3) μέλη από τις παρατάξεις της μειοψηφίας.
Τα νέα μέλη και τα αναπληρωματικά μέλη είναι τα εξής πρόσωπα:

Αναστάσιος Κασαπίδης – αναπληρωματικός Θεόδωρος Μπιζάς

Άννα Κάγκανη – αναπληρωματική Φεβρωνία Κυριαζάνου

Ελισάβετ Παπαζώη – αναπληρωματική Μαριαλένα Παναγάκη

Νικόλαος Μαλατέστας – αναπληρωματικός Θεμιστοκλής ΚαρποδίνηΑντιδήμαρχο Περιβάλλοντος

Νικήτας Τριβυζάς – αναπληρωματική Μαρία Σιφναίου

Δημήτριος Κουρτέλης – αναπληρωματικός Αντώνιος Βολοσυράκης

Από την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας

Βασίλειος Γαβαλάς – αναπληρωματική Ιωάννα Μαλάμου

Μερίνα Ματθαιοπούλου – αναπληρωματική Κατερίνα Μπουραντά

Από την παράταξη της ελάσσονος μειοψηφίας

Αθανάσιος Μαρινόπουλος – αναπληρωματική Φλώρα Πετροπούλου Παυλάκη

{https://www.youtube.com/watch?v=o1A2jo-ETgk}

Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Κώστας Μπιζάς στα πλαίσια της εκλογής του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της «Πάρκο Πάρου Δημοτικής Α.Ε.»δηλώνει ότι:

«Το Πάρκο Πάρου κλείνει φέτος 15 χρόνια λειτουργίας και κατόρθωσε σε αυτό το διάστημα να καθιερωθεί ως ένας ισχυρός θεσμός της Πάρου και των Κυκλάδων γενικότερα με ένα διακριτό στίγμα στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, στον πολιτισμό, στην ήπια αναψυχή και στην πρόταση για ένα διαφορετικό μοντέλο στον τουρισμό. Οι πάμπολλες και ποικίλες περιβαλλοντικές δράσεις, το Φεστιβάλ στο Πάρκο, η λειτουργία του CineEnastron, τα υπέροχα μονοπάτια, η φιλοξενία των εγκαταστάσεων του δημιουργικού ΝΑΪΑΣ στο χώρο του, ο θεσμός «Μια μέρα στο Πάρκο» με το πλήθος των δράσεων και πολλά άλλα ακόμα αποδεικνύουν τη δύναμη και το σφρίγος αυτού του θεσμού, χωρίς να υποτιμούμε παράλληλα τις δυσκολίες που δημιουργεί η συνύπαρξη με την ιδιωτική εταιρεία που έχει αναλάβει την εκμετάλλευση του εστιατορίου και της παραλίας του Καθολικού.
Στόχος μας είναι η ανάληψη σειρά πρωτοβουλιών για την στήριξη και την ενίσχυση του ρόλου του Πάρκου τόσο στα περιβαλλοντικά και πολιτιστικά πράγματα της Πάρου, όσο και στην προβολή και ανάδειξη ενός εναλλακτικού μοντέλου τουριστικής ανάπτυξης.
Στα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίουτης «Πάρκο Πάρου Δημοτικής Α.Ε.» θα ήθελα να ευχηθώ καλή θητεία και επιτυχία στο έργο τους!».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos