Χειμερινή Μαθητική Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Πάρου

09 Μαρτίου 2016 16:44

Το Σάββατο 5 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Κοινοτικό Μέγαρο των Λευκών η Χειμερινή Μαθητική Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Πάρου.

Παιδιά όλων των ηλικιών έπαιξαν έργα μεγάλων κλασσικών συνθετών και καταχειροκροτήθηκαν από το κατάμεστο κοινό, ενώ για πρώτη φορά εμφανίστηκαν εκτός της εφηβικής χορωδίας, η ενηλίκων και η παιδική οι οποίες και απέσπασαν ενθουσιώδη σχόλια.

Παρόντες ήταν εκπρόσωπος της Εκκλησίας, ο Δήμαρχος κος Κωβαίος , ο 'Έπαρχος κος Μπιζάς, ο Πρόεδρος της ΚΔΕΠΑΠ κος Μαρινόπουλος και πλήθος γονέων και φίλων των παιδιών. Στο τέλος χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους η Διευθύντρια του Ωδείου κα Σαβίνο η οποία εξέφρασε την ευαρέσκεια της για το υψηλό επίπεδο σπουδών των μαθητών και αναφέρθηκε στις νέες επιτυχίες του Ωδείου και συγκεκριμένα στο Πτυχίο Αρμονίας που δόθηκε στην σπουδάστρια Μαρουσώ Φουρνιστάκη καθώς και στο Δεύτερο βραβείο που απέσπασε ο σπουδαστής της Σχολής Κιθάρας Αλντο Λικάφι στον Διαγωνισμό Κιθάρας που έγινε στα πλαίσια του 5ου Φεστιβάλ κιθάρας Παλαιού Φαλήρου.

Την όλη βραδιά έκλεισε με χαιρετισμό ο Πρόεδρος της ΚΔΕΠΑΠ κος Μαρινόπουλος.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos