Εκδήλωση για τα Αρχαία Λατομεία την Πέμπτη 27/7/2022 στο Μαράθι

22 Ιουλίου 2023 16:43

Η ΑΜΚΕ «Πάρκο Αρχαίων Λατομείων Μαρμάρου Πάρου» σύντομα κλείνει ένα χρόνο λειτουργίας.

Με αυτή την ευκαιρία οργανώνουμε μία εκδήλωση την Πέμπτη 27/7/2023 στις 19:30 στο πρώην Δημοτικό Σχολείο στο Μαράθι για τους φίλους των Αρχαίων Λατομείων και τους εκπροσώπους των Παριανών σωματείων που πρωτοστάτησαν στην ίδρυση της ΑΜΚΕ: Ομοσπονδία Παριανών Συλλόγων, Πολιτιστικός Σύλλογος «Αρχίλοχος» Πάρου, Φίλοι της Πάρου και Αντιπάρου, Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Μαραθίου Βουνίων“Άγ. Μηνάς”, Ινστιτούτο Αρχαιολογίας Πάρου και Κυκλάδων και Ένωση Ξενοδόχων Πάρου-Αντιπάρου.

Ο σκοπός της συνάντησης είναι να παρουσιάσουμετο έργο που έχει πραγματοποιήσει η ΑΜΚΕ στον έναν χρόνο της ύπαρξής της και να ανταλλάξουμε απόψεις για τη στρατηγική και τις δράσεις που απαιτούνται για να ξεπεραστούν τα εμπόδια που παραμένουν και να εξελιχθεί ο αρχαιολογικός χώρος στο Μαράθι σε ένα αρχαιολογικό-πολιτιστικό πάρκο αντάξιο της παγκόσμιας αξίας του μοναδικού μνημείου των Αρχαίων Λατομείων.

Το πρόγραμμα της συνάντησης περιλαμβάνει ομιλία εκπροσώπου της Υπηρεσίας Νεωτέρων Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού και συζήτησηγια τα καίρια θέματα και τις προτεραιότητες της ΑΜΚΕ τους επόμενους 12 μήνες. Θα ξεκινήσει με μουσικό καλωσόρισμα από τους Βασίλη Ρακόπουλο καιMarc Buronfosse και θα κλείσει με μπουφέ και ποτό.

Περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπο της ΑΜΚΕ: https://parianmarble.gr/

Είσοδος δωρεάν. Δήλωση συμμετοχής ΕΔΩ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos