Πάρος: Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το όμορφο, παραδοσιακό πανηγύρι του Αγ. Φανουρίου στον Αμπελά! (Βίντεο)

27 Αυγούστου 2023 15:14

Από επιτυχία στέφθηκε η πραγματοποίηση του πανηγυριού του Αγ. Φανουρίου στον Αμπελά το οποίο διοργανώθηκε από τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Αμπελάς» που αναβίωσε και αναβίωσε για δεύτερη χρονιά στο γραφικό λιμανάκι του οικισμού.

Σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον πλάι στη θάλασσα, με τη συμμετοχή πάρα πολύ κόσμου, η γιορτινή βραδιά εξελίχθηκε όμορφα με πολύ κέφι, χορό και ζωντανή μουσική από ένα πλήθος αγαπημένων καλλιτεχνών.

Ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος, η Ελένη Λεγάκη, η Νάσια Κονιτοπούλου, ο Μιχάλης Κονιτόπουλος και πολλοί άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες της παραδοσιακής νησιώτικης μουσικής, έβαλαν «φωτιά» στη νύχτα και ξεσήκωσαν τον κόσμο!

Η άρτια οργανωμένη πανηγυρική βραδιά κράτησε πολλές ώρες με τον κόσμο να χορεύει ασταμάτητα και να διασκεδάζει στο ρυθμό του μπάλου απτόητα, σε ένα νησιώτικο γλέντι που αναβίωσε επάξια τα παραδοσιακά γλέντια της Πάρου όπως αυτά γίνονταν σε παλαιότερες εποχές!

{https://www.youtube.com/watch?v=ybUoImRfe74}

{https://www.youtube.com/watch?v=TbiUiSe-dPI}

@parianostypos

Πάρος: Tο όμορφο, παραδοσιακό πανηγύρι του Αγ. Φανουρίου στον Αμπελά!

♬ πρωτότυπος ήχος - Psts..gr

abelas 102

abelas 103

abelas 104

{https://www.instagram.com/reel/Cwczy5ArPjn/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==}

@parianostypos Πάρος: Παραδοσιακό πανηγύρι Αγ. Φανουρίου στο πανέμορφο λιμανάκι του Αμπελά! #παδος #νησιά #κυκλάδες #πανηγύρι ♬ πρωτότυπος ήχος - Psts..gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos