Κυριακή, 30 Ιουλίου 2023 - Psts.gr

Ανατριχίλα προκαλεί το video από την Μύκονο που έφερε στην επικαιρότητα το Mykonos Live TV…

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί λοιπόν, στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 32, 25, 12, 35, 7 και τζόκερ ο αριθμός: 7.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρύγος! Μια κοπιώδης αλλά συνάμα εύθυμη περίοδος συγκομιδής, μια αμπελουργική εργασία συλλογική αλλά και μια αφορμή για χαρούμενο ξεφάντωμα, χορό και τραγούδι μιας και ο τρυγητός ήταν παραδοσιακά, γιορτή δοξασμού της καρποφορίας της φύσης για όσα απλόχερα προσφέρει στον άνθρωπο!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ακτιβιστική δράση στην παραλία Μαρτσέλο της Παροικίας πραγματοποίησε την Κυριακή 30 Ιουλίου η συλλογικότητα Κίνηση Πολιτών Πάρου για τις Παραλίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ο καλός στρατιώτης Σβέικ» είναι ένα από τα κορυφαία έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, μια αντιπολεμική σάτιρα του Γιάροσλαβ Χάσεκ, με πρωταγωνιστή έναν πιστό και ολίγον αφελή Τσέχο στρατιώτη στις τάξεις του Αυστροουγγρικού στρατού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διπλή δόση θα λάβουν τον Σεπτέμβριο οι δικαιούχοι του Market Pass, μετά την τρίμηνη παράταση που αποφάσισε να δώσει στην επιδότηση το οικονομικό επιτελείο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλες δόξες γνωρίζει φέτος το καλοκαίρι ο οδικός τουρισμός, με κυρίως ωφελημένη τη Βόρεια Ελλάδα, προς την οποία κατευθύνονται πρωτίστως οι Βαλκάνιοι τουρίστες, που περνούν καθημερινά τα σύνορα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 83 ετών άφησε ο ηθοποιός Κώστας Μπιλίρης. Την είδηση έκανε γνωστή ο πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής της «Πλεύσης Ελευθερίας» Σπύρος Μπιμπίλας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακόμα ένας πνιγμός έρχεται να προστεθεί στους δεκάδες που έχουν σημειωθεί τους τελευταίους μήνες στη χώρα μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη νέα του πρόβλεψη για την πορεία των θερμοκρασιών μέχρι και την Τετάρτη 9 Αυγούστου δημοσίευσε στο Facebook ο Σάκης Αρναούτογλου ο οποίος «βλέπει» ότι τα θερμόμετρα θα δείξουν 39 βαθμούς Κελσίου αρχής γενομένης από την προσεχή Πέμπτη (3/8).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos