ΑΕ Πάρου φινάλε με νίκη, τα βλέμματα στους τελικούς! (Βίντεο)

13 Φεβρουαρίου 2022 03:08

Σε ένα παιχνίδι με προδιαγεγραμμένη κατάληξη, καθώς ο Παμμηλιακός κατέβηκε ελλιπής και με μόλις 10 παίκτες στη διάθεση του, η ΑΕ Πάρου έκανε ότι ήταν απαραίτητο και δεν δυσκολεύτηκε καθόλου για να φτάσει στο 5-0.

Με συντριπτική κατοχή και με αναρίθμητα κερδισμένα κόρνερ και φάουλ γύρω από την περιοχή, προσπάθησε και κατάφερε να βγάλει πράγματα δουλεμένα στην προπόνηση, σε αυτό το τελευταίο τεστ πριν την έναρξη της καθοριστικής φάσης του πρωταθλήματος.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο 21’ άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ του Γ. Ζούλια από ωραία προσπάθεια του Εσάι και στο 33’ από κόρνερ του Γιαννούλη ο Μουράι με κεφαλιά έγαψε το 2-0.

Ο Παμμηλιακός κλεισμένος πίσω είχε οργανωμένη αμυντική λειτουργία και κλείνοντας τους διαδρόμους προσπάθησε να περιορίσει το σκορ ενώ επιθετικά δεν φάνηκε καθόλου.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό, έδωσαν μεγαλύτερη ταχύτητα στις πάσες τους και με την κινητικότητα των επιθετικών δημιούργησαν ακόμη περισσότερες φάσεις και σκόραραν 3 ακόμη γκολ.

Στο 60’ κέρδισε πέναλτι ο Γιαννούλης και ο Αριανούτσος έκανε με εύστοχη εκτέλεση το 3-0.

Στο 74’ σε εξαιρετική σέντρα του Τριανταφυλλίδη ο Γιαννούλης με καρφωτή κεφαλιά σκόραρε για το 4-0 και στο 83’ ο Μουράι με κοντινό σουτ έκλεισε το σκορ 5-0.

Στην επανάληψη πάντως και με δεδομένα τα σημάδια κούρασης των φιλοξενούμενων χάθηκαν πολλές ευκαιρίες με ευθύνη και του πολύ καλού Φρατζεσκάκη.

Διαιτήτευσαν οι Κουζούμης, Ρούσσος Ε. και Κουλακιώτης Σ.

Τα γκολ και δηλώσεις του προπονητή της ΑΕ Πάρου Γιώργου Μοστράτου

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΕ ΠΑΡΟΥ

Μπροκάκης, Βιτζηλαίος(78’ Ραμπαβίλας), Κρητικός Δ.(46’ Τριανταφυλλίδης), Γαβαλάς(78’ Κιοσέ), Καμπάσης, Παντελαίος, Κρητικός Σ.(46’ Αριανούτσος), Γιαννούλης, Εσάι (60’ Ρούσσος Γ.), Μουράι, Γιουρτζίδης(60’ Αρκουλής).

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ

Φρατζεσκάκης, Βεντούρης, Ζούλιας Γ., Πρίφτι, Σιμπιντέ, Μαυρογιάννης Απ., Ζούλιας Α., Μαυρογιάννης Β., Μαυρογιάννης Αν., Καμπανάρος.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos