Επιλογές με δυάδα και (σ)έξι μονά ως 2.90!

23 Οκτωβρίου 2022 12:37

Πλήρωσαν χθες το ασιατικό της Βόλφσμπουργκ στο 2.01, η δυάδα με Εβερτον και 1Χ Βαγιαδολίδ στο 3.04 και ο Λαουτάρο σκόρερ στο 2.80. Πάμε και στα κυριακάτικα, επιλογές του Undertaker για το Koubanezos.gr.

Ο Παναθηναϊκός είναι αήττητος στα τελευταία τρία και στις δύο έδρες (2-1-0, δίχως να δεχθεί γκολ) από τον Άρη, τα 12 από τα τελευταία 13 ματς ανάμεσά τους, ανεξαρτήτως έδρας, ήταν no goal. Μεγάλο το σερί, βάζει επιθετικό σχήμα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, πιθανό να έχει γκολ, αξία στο ασιατικό over 2…

Δείτε επίσης: Σούπερ προσφορά*, δωρεάν χωρίς κατάθεση!

Μετά το τρομερό διπλό επί του Ολυμπιακού (2-1) ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον άθλιο φέτος Αστέρα Τρίπολης, που λογικά θα ψάχνει για προπονητή από απόψε. Πιθανό το πρώτο του ξέσπασμα φέτος. Ασιατικό -1 η επιλογή: πληρωμή σε νίκη με δύο γκολ διαφορά, επιστροφή μίζας σε ένα.

Συγκεντρωμένη αμυντικά ήταν η Μπρέντφορντ στο 0-0 με την Τσέλσι, ο Τόνι μπροστά ήταν κεφάτος και παίζει με την Άστον Βίλα η οποία αποχαιρέτισε τον Στίβεν Τζέραρντ. Κακώς τόσο φαβορί ο άσος.

Άλλο ένα κακώς λογιζόμενο ως φαβορί. Η Μπέτις, που παίζει μπαλάρα φέτος, δεν θα έχει βέβαια τον τιμωρημένο ηγέτη Κανάλες αλλά η Ατλέτικο έχει έξω Κόκε, Λεμάρ, Μάρκος Γιορέντε και Φελίπε. Είναι, στα 13 τελευταία εντός, 1-3-9, αλλά και στα 18 τελευταία, ανεξαρτήτως έδρας η παράδοση 1-3-14. Σαν πολύ να έγινε το κακό…

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και προγνωστικά σήμερα στο koubanezos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos