Στοίχημα: Με το φαβορί Tρόμσο στο 2.25

09 Ιουλίου 2023 14:07

Πλούσιο σε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και ευκαιρίες για στοίχημα το κουπόνι της Κυριακής (09/07) και το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από τη Νορβηγία και το παιχνίδι Τρόμσο - Βαλερένγκα, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω. Καθημερινά μέσα από το Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις μεταγραφές των ελληνικών ομάδων, όπως για τις Άρης Μεταγραφές.

13η αγωνιστική στην Eliteserien Νορβηγίας, με την Τρόμσο να βρίσκεται σε τρομερή φόρμα και θέλει σήμερα να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της. Επικράτησε με 1-0 της Λίλεστρομ εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, ήταν η πέμπτη σερί της νίκη στο πρωτάθλημα, όπου με 26 βαθμούς βρίσκεται στην 3η θέση. 

Σε αντίθετη κατάσταση η Βαλερένγκα που ηττήθηκε με 1-2 από τη Βίκινγκ εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, γνωρίζοντας την τέταρτη διαδοχική της ήττα στο πρωτάθλημα. Έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μόλις δέκα βαθμούς και βρίσκεται στη 13η θέση της κατάταξης. Μεγάλες οι διαφορές των δύο ομάδων, η Τρόμσο βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, είναι ποιοτικότερη και με σοβαρή εμφάνιση μπορεί να φτάσει στη νίκη. Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι, κρατάμε τον άσσο σε απόδοση 2.25.

 Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!    

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos