Μονόπλευρο κίνητρο σε απόδοση... διπλασιασμού

10 Ιουλίου 2023 17:13

Τόσο η Ινστιτούτο, όσο και η Μπραγκαντίνοείχαν κυρίαρχορ όλο στις χτεσινές αναμετρήσεις, ωστόσο καμία δεν κατάφερε να κερδίσει και δεν επιβεβαιώθηκαν οι προτάσεις. Συνεχίζουμεμε προγνωστικό από τοφινάλετουδευτέρουομίλουτου Euro U19.

Διαβάστε επίσης: Πως να κερδίσω στο ποκερ αναλυτικός οδηγός

Ελλάδα U19 – Ισλανδία U19 (22:00)

Η Ελλάδα απογοήτευσεστηντελικήφάση, έχανεμε 5-0 από τηΝορβηγία στοημίχρονο (το πήγε 5-4), σκορμετο οποίοηττήθηκε από τηνΙσπανία, την επόμενη αγωνιστική. Οπότε βάσειτων υπόλοιπων αποτελεσμάτωντέθηκεεκτός, αφούείναι στο -4 από τη 2η θέση, μετο αποψινό ματς να απομένει. Ούτε η αδύναμηδιοργανώτρια Μάλτα δεν τα πήγετόσοάσχημα, υπέστη 3/3 ήττες, αλλάδέχτηκε 8 γκολ από Πορτογαλία, Ιταλία και Πολωνία, στοάλλογκρουπ. Για τηντιμήτων όπλωνοι παίκτεςτουΘέου απόψε.

Αντιθέτως, η Ισλανδία έχεικίνητρο, αφούδιατηρείελπίδες πρόκρισηςσεόχι και τόσο απίθανοσενάριο. Χρειάζεται νίκη, ήττα τηςΝορβηγίας κι επειδήέχειχειρότερη επίθεση, θα πρέπειείτε η ίδια να κερδίσειμεδύογκολ και πάνω, είτεοιΣκανδιναβοί να χάσουν από τηνΙσπανία μετουλάχιστονδύοτέρματα. Όπως και να έχει, χρειάζεται «τρίποντο». Την παρακολουθήσαμεστο ματςμετηΝορβηγία (1-1), όπουήταν σαφώς καλύτερη και παρ' ότιτελικάισοφάρισεστο 89', συνολικάστο ματςάξιζε να κερδίσει.

Θα θέλαμε η κατάσταση να ήταν διαφορετική και να ποντάραμε υπέρτηςΕλλάδας, ωστόσο τα δεδομένα που υπάρχουν πριν από την αναμέτρηση, δίνουν σαφές προβάδισμα στους αντιπάλουςτης.

Eπίσης:ΈλαστοΈλαστοtelegramγιαπρογνωστικά,ψαγμέναάρθρακαιπολλάταμείαμεένα«κλικ»!γιαπρογνωστικά,ψαγμέναάρθρακαιπολλάταμείαμεένα«κλικ»!

ΕΕΕΠ|21+|ΠΑΙΞΕΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos