Στοίχημα: Πληρώνουν τα γκολ στο "Grbavica"

13 Ιουλίου 2023 14:08

Κάτι περισσότερο από πλούσιο είναι το κουπόνι στοιχήματος της Πέμπτης (13/07), καθώς διεξάγονται σήμερα 29 παιχνίδια για το Κόνφερενς Λιγκ και ενώ η δράση παραμένει αμείωτη σε Νορβηγία, Βραζιλία και Κόπα Σουνταμερικάνα.

Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση από την αναμέτρηση Ζελέζνιτσαρ - Ντιναμό Μινσκ, την οποία μπορείτε να βρείτε στα προγνωστικά conference league, μαζί με τις υπόλοιπες προτάσεις από τη συγκεκριμένη διοργάνωση. 

 Στις 21:30 στο "Grbavica" η Ζελέζνιτσαρ υποδέχεται την Ντιναμο Μινσκ στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τον 1ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Η ομάδα από τη Βοσνία επιστρέφει φέτος στην Ευρώπη έπειτα από τρία χρόνια, καθώς πέρσι εξασφάλισε την τρίτη θέση, έχει ενισχυθεί σημαντικά και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί απόψε ιδανικά την έδρα της, προκειμένου να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης. 

 Από την πλευρά της η Ντιναμό Μινσκ πρόκειται για μια πιο έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη, δίνει ανελλιπώς το παρών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ είναι πιο έτοιμη αγωνιστικά από τη σημερινή της αντίπαλο, μιας και το πρωτάθλημα Λευκορωσίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Τορπέντο, μετά το πέρασμα 14 αγωνιστικών βρίσκεται στη 2η θέση, ισοβαθμώντας με την πρωτοπόρο Νέμαν Γκρόντνο. Αμφίρροπη μάχη, η Ζελέζνιτσαρ παρουσίασε καλό πρόσωπο στα φιλικά, θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, κόντρα στην Ντιναμό που βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και διαθέτει εμπειρία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Περιμένουμε παιχνίδι με καλό ρυθμό και γκολ, θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.95. 

 Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos