Στοίχημα: Γκολ διπλασιασμού στην Αργεντινή

14 Ιουλίου 2023 10:58

Από το πρωτάθλημα της Αργεντινή προκύπτει η δυνατή πρόταση της Παρασκευής (14/07) και πιο συγκεκριμένα από την αναμέτρηση Γοδόι Κρουζ - Ντεφένσα Χουστίσια, ενώ έχουμε ξεχωρίσει μία ακόμη επιλογή από τη 2η κατηγορία της Βραζιλίας!

Πριν περάσουμε στα προγνωστικά, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρίσκετε τις μεταγραφές ποδοσφαίρου για την Ελλάδα και τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης!

Στην Αργεντινή, λοιπόν, η Γοδόι Κρουζ υποδέχεται την Ντεφένσα Χουστίσια στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής.  Από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο την Βελέζ προέρχεται η Γοδόι, δεύτερη ισοπαλία στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, στα οποία είναι αήττητη. Στο γήπεδό της, μάλιστα, είναι αρκετά αποτελεσματική και εκεί τρέχει νικηφόρο σερί πέντε αναμετρήσεων.

Η Ντεφένσα στο τελευταίο παιχνίδι της υποδέχθηκε τη Λανούς, βρέθηκε να χάνει με 0-2, αλλά κατόρθωσε να σώσει τον βαθμό, τουλάχιστον, ισοφαρίζοντας σε 2-2. Διατηρήθηκε αήττητη για τέταρτο διαδοχικό ματς, καθώς είχε προηγηθεί ένα σερί τριών νικών και τώρα φιγουράρει στην 5η θέση της κατάταξης, στο +3 από τη σημερινή αντίπαλό της.

Σε στοιχηματικό επίπεδο, με δεδομένα ότι η Γοδόι διατηρείται σε καλή κατάσταση και σκοράρει με συνέπεια στο γήπεδό της, αλλά και την αποτελεσματικότητα της Ντεφένσα, θα επιλέξουμε το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Πάμε, επομένως με το Goal / Goal σε απόδοση 2.00.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos