Στοίχημα: Με τα γκολ στο 2.10 στην Μπράγκα

23 Αυγούστου 2023 13:11

Τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ τραβούν τα βλέμματα την Τετάρτη (23/08) στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα.

Το Betarades.gr ξεχώρισε προγνωστικό για την αναμέτρηση Μπράγκα - Παναθηναϊκός, την πρώτη των δύο ομάδων γι' αυτόν τον γύρο της διοργάνωσης, το οποίο θα βρείτε αναλυτικά παρακάτω. Στο site μας θα βρείτε και δυνατά προγνωστικά μπάσκετ.

Από νίκη έρχεται η Μπράγκα, καθώς επικράτησε με 4-2 εκτός έδρας επί της Τσάβες για το πρωτάθλημα Α' Πορτογαλίας. Πέρσι βγήκε τρίτη στη βαθμολογία της Πριμέιρα Λίγκα. Φέτος έχει ξεκινήσει δυνατά με τρεις νίκες σε τέσσερα ματς, ενώ έχει σκοράρει 11 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν αντιμετώπισε προβλήματα στον προηγούμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, κέρδισε την Μπάτσκα Τόπολα δύο φορές, με 7-1 συνολικό σκορ. Στα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις επιβεβαιώθηκε το Goal/Goal.

Ο Παναθηναϊκός τελευταία πήρε μεγάλη πρόκριση εκτός έδρας κόντρα στη Μαρσέιγ στα πέναλτι (2-1 καν. διάρκεια, 3-5 πεν.) και πήρε το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο, αφού το ματς της πρεμιέρας της Σούπερ Λιγκ με τον Ατρόμητο αναβλήθηκε. Έχει εξασφαλίσει ακόμη και αν αποκλειστεί τη συμμετοχή του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, στοχεύει στην υπέρβαση με πρόκριση σε αυτούς του Τσάμπιονς Λιγκ. Και στα τέσσερα επίσημα ματς του φέτος σκόραραν και οι δύο αντίπαλοι.

Έδειξε ότι είναι μάχιμος ο Παναθηναϊκός, διαθέτει ψυχολογία και μπαίνει στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς ιδιαίτερο άγχος. Από την άλλη, η Μπράγκα έχει ποιότητα και είναι μια ομάδα επιθετική. Με τα δεδομένα αυτά, θα ποντάρουμε στο Goal/Goal σε απόδοση 2.10.

Δείτε τα υπόλοιπα προγνωστικά στοιχήματος της Τετάρτης στο Betarades.gr!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos