Ο στίβος του ΑΟ Πάρου μας εκπροσώπησε άξια στους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες της Μήλου

03 Οκτωβρίου 2023 12:17

Ολοκληρώθηκαν στη Μήλο με επιτυχία οι 34οι Αιγαιοπελαγίτικοι αγώνες στίβου.

Το τμήμα κλασσικού αθλητισμού του ΑΟ Πάρου με την αεικίνητη Μαρία Τσουκνίδα στην κορωνίδα του οργανισμού του, εκπροσώπησε την Πάρο με 6 αθλητές που με τα 3 μετάλλια τους και τα καλά πλασαρίσματα τους, έφεραν το σωματείο στην 16η θέση, ενώ συμμετείχαν 39 σωματεία και 500 αθλητές.
Η Ολυμπία-Καλλιόπη Παντελαίου πήρε το χρυσό μετάλλιο στα 150 μέτρα στην κατηγορία Κ14 με χρόνο 19.48, που είναι ρεκόρ Αιγαιοπελαγίτικων αγώνων!
Ο Δημήτρης Μπαρμπαρής στην κατηγορία Κ16, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 80 μέτρα με ατομικό ρεκόρ 9.68 και στον αγώνα μήκους που συμμετείχε ήλθε πέμπτος κάνοντας και πάλι ατομικό ρεκόρ με 5.59.
Στα 800 μέτρα της Κ14 η Γεωργία – Χρυσή Σκαραμαγκά πήρε το χάλκινο μετάλλιο με ατομικό ρεκόρ 2.42.57, στην πρώτη εμφάνιση της στην κατηγορία.
Η Ελευθερία Κλαμπατσέα έκανε και εκείνη ατομικό ρεκόρ στο μήκος με 4.38 που την ανέβασε στην 4η θέση, ενώ έτρεξε και στο ογδοντάρι παίρνοντας την 13η θέση.
Ο Φοίβος Ραγκούσης ήλθε 6ος στον ακοντισμό.
Η Ζωή Μαυραγκά έκανε ατομικό ρεκόρ στην σφαιροβολία με 8.18.
Τον επόμενο χρόνο η διοργάνωση θα διεξαχθεί στη Ρόδο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos