Έρχεται... pass σε σούπερ μάρκετ με συνδρομή από 5 ευρώ

06 Μαρτίου 2024 11:28

Νέα ήθη και έθιμα στα σούπερ μάρκετ καθώς το πρώτο που εφαρμόζει συνδρομή για τις online παραδόσεις είναι το my Market.

Το πρόγραμμα ονομάζεται saver pass και με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία θέλει αφενός να μειώσει το κόστος παράδοσης, καθώς στην πραγματικότητα καθιστά τη λειτουργία του ηλεκτρονικού καναλιού πωλήσεων ζημιογόνο και αφετέρου να δημιουργήσει πιστότητα πελάτη.

Στο πλαίσιο της συνδρομητικής υπηρεσίας παρέχονται δύο διαφορετικά πακέτα, τα οποία βασίζονται στο χρονικό διάστημα και στη συχνότητα παραγγελιών:

Saver Pass light: Ισχύει για παραδόσεις παραγγελιών από Τρίτη έως και Πέμπτη για το χρονικό διάστημα 11:30-17:30. Το κόστος της συνδρομής κυμαίνεται από 5 ευρώ τον μήνα έως 25 ευρώ τον χρόνο.
Saver pass flex: Σε αυτό το πακέτο δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στις μέρες και ώρες παράδοσης των παραγγελιών. Το κόστος συνδρομής κυμαίνεται από 9 ευρώ τον μήνα έως 30 ευρώ τον χρόνο.
Τα πακέτα προσφέρονται με διάρκεια ενός μηνός, 6 μηνών ή 12 μηνών + 1 επιπλέον μήνα δώρο. Ανάλογα με το πακέτο που θα επιλέξει ο κάθε πελάτης, μπορει να έχει όφελος έως και 62% στα μεταφορικά έξοδα σε σχέση με μεμονωμένες αλλά και να επωφεληθεί με προνόμια. όπως διπλάσιο χρόνο δέσμευσης της παράδοσης και μία έκπληξη με την παραγγελία την ημέρα των γενεθλίων του.

Σε ότι αφορά τις μεμονωμένες παραγγελίες, η εταιρεία αύξηση το ελάχιστο όριο παραγγελίας για διανομή στο σπίτι από 25 ευρώ στα 40 ευρώ. Στα μεταφορικά έξοδα της μεμονωμένης διανομής στο σπίτι υπάρχει επιπλέον η επιλογή για διανομή με χρέωση 1,50 ευρώ ή 3 ευρώ, ανάλογα με την ημέρα και την ώρα παραλαβής. Για παραγγελίες άνω των 90 ευρώ, η παράδοση στο σπίτι είναι δωρεάν ενώ μέχρι το Σάββατο ήταν 59 ευρώ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos