Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023 - Psts.gr

«Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αποφασίζει να ξεκινήσει ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Ουκρανία και με τη Δημοκρατία της Μολδαβίας», αναφέρουν στα συμπεράσματα της Συνόδου Κορυφής για τη Διεύρυνση οι Ευρωπαίοι ηγέτες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καταιγιστικοί οι Πειραιώτες, ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο Europa League με μία εξαιρετική εμφάνιση στο ντεμπούτο του Κάρλος Καρβαλιάλ στον πάγκο τους, “διαλύοντας” με 5-2 την Μπάτσκα Τόπολα και θα συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι το 2024 στο Conference Legue.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 00:10

Κλήρωση Τζόκερ 14/12/2023

Οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση Τζόκερ ήταν οι αριθμοί 13, 18, 20, 26, 40 και τζόκερ «βγήκε» ο αριθμός 19. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε κλίμα ευχάριστο, με τον «αέρα» μιας νέας αρχής στα δημοτικά πράγματα της Πάρου, ορκίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 13 Δεκεμβρίου στη αίθουσα του ΕΠΑΛ, νέος Δήμαρχος του νησιού ο κ. Κώστας Μπιζάς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο χριστουγεννιάτικο camp για το αναπτυξιακό πρόγραμμα προεπιλογής εθνικών ομάδων της Εθνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (under 14 γεννηθείς 2010), θα συμμετάσχει ο αθλητής του Α.Μ.Ε.Σ. Μαρπησσαϊκός Παντελής Κανάλες, ο μοναδικός αθλητής που καλείται να παραστεί στο κλιμάκιο νότιας Ελλάδας για προπονήσεις στο κλειστό γυμναστήριο Πορταριάς από 27 – 30 Δεκεμβρίου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός στα νησιά των Κυκλάδων, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής μετεωρολογικές προγνώσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεύτερη από το τέλος κατατάχθηκε η Ελλάδα σε επίπεδο ΕΕ όσον αφορά στο κατά κεφαλήν ΑΕΠ για το 2022, καταγράφοντας ποσοστό 33% κάτω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, πίσω μόνο από τη Βουλγαρία (38% κάτω από τον μ.ο. της ΕΕ) και την Σλοβακία (29% κάτω).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης με την εταιρεία MTC Group και το γραφείο του ΕΟΤ Στοκχόλμης, φιλοξενήθηκε στο νησί γι

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για 12 ολόκληρες ημέρες, από 15 – 26 Δεκεμβρίου, το όμορφο χωριό της Μάρπησσας θα γίνει μια ζεστή αγκαλιά Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων για μικρούς και για μεγάλους, βάζοντάς τους όλους σε γιορτινό mood!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο κ. Λεονταρίτης υποδέχθηκε τον κ. Λιανό και του ευχήθηκε μία καλή, δημιουργική νέα θητεία και φυσικά διαβεβαίωσε τον επανεκλεγέντα Δήμαρχο για τη συνέχιση της συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos