Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2023 - Psts.gr

Μοναδικές εικόνες, λάμψη και γιορτινά χρώματα σκόρπισε, για άλλη μια χρονιά, ο Πύργος του Πειραιά που φωταγωγήθηκε λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, σε μια λαμπερή βραδιά, συμμετέχοντας με αυτόν τον τρόπο στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά, «Χριστούγεννα στον Πειραιά, Γιορτές στις Γειτονιές».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Ολομέλεια της Βουλής, στο πλαίσιο της συζήτησης για την κύρωση του Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2024, μίλησε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, χθες Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε να προσέλθετε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αντιπάρου, που θα διεξαχθεί στο κτίριο ΚΕΠ στις 19 Δεκεμβρίου 2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 5.00 μμ, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω μοναδικό θέμα της ημερήσιας
διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 15-12-2022 το απόγευμα συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 58χρονος αλλοδαπός ο οποίος προέβαινε σε εργασίες εκσκαφής επί δημοσίας οδού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 15-12-2022 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, τρεις ημεδαποί ηλικίας 27, 28 και 44 ετών οι οποίοι προέβαιναν σε παράνομες χωματουργικές εργασίες. Κατασχέθηκε ένα μηχάνημα έργων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο επίκεντρο της συζήτησης τα σημαντικά, καινοτόμα βήματα νησιών του Νοτίου Αιγαίου, όσον αφορά την αειφορία και τη βιωσιμότητα, που αντανακλούν στον τουρισμό ολόκληρης της χώρας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός Γιώργος Μιχαλακόπουλος σε ηλικία 85 ετών. Ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος γεννήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου 1938 στην Αθήνα και σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το σχέδιό του για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας αποκάλυψε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, τονίζοντας πως αν οι κάμερες δεν λειτουργούν στα γήπεδα, τότε ο αγώνας θα διεξάγεται χωρίς φιλάθλους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Καλώς ήρθατε όλοι» έγραψε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ στον λογαριασμό του – Η Meta καθυστέρησε το άνοιγμα στην Ευρώπη για να επεξεργαστεί τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ο εμίρης του Κουβέιτ σεΐχης Ναουάφ αλ Άχμαντ Αλ Σαμπάχ απεβίωσε σε ηλικία 86 ετών, μετέδωσε σήμερα η κρατική τηλεόραση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos