Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 - Psts.gr

Παγιώνεται σε ποσοστά γύρω στο 38% η εκτίμηση ψήφου για το κυβερνών κόμμα - Μόνο Νατσιό και Στίγκα ξεπερνά σε δημοτικότητα ο Κασσελάκης - Στο 10% οι θετικές γνώμες για τον ΣΥΡΙΖΑ - Η ακρίβεια χτυπά και όσους νιώθουν «μεσαία τάξη»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια γιορτινή αγκαλιά θαλπωρής, χαράς, αγάπης και λάμψης, έγινε το χωριό της Μάπρησσας το βράδυ της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου στην Παροικία στην πλατεία Μαντώ Μαυρογένους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επεισοδιακή ήταν η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όλα εξελίσσονταν σύμφωνα με το καθιερωμένο εθιμοτυπικό στην τελετή ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου, της νέας δημοτικής αρχής και των προέδρων των τοπικών συμβουλίων, στην γεμάτη από κόσμο αίθουσα του ΕΠΑΛ στην Παροικία, το απόγευμα της Τετάρτης 13 Δεκεμβρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το απόγευμα της Τετάρτης 13 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ΕΠΑΛ στην Παροικία, η τελετή ορκωμοσίας των μελών του νέου δημοτικού συμβουλίου, της δημοτικής αρχής και των προέδρων των τοπικών συμβουλίων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λάμψη, χρώμα, μαγεία, θαλπωρή και παραμυθένια ατμόσφαιρα, απέπνεε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην πλατεία της Αντιπάρου που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου και την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Αντιπάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τίποτα δεν στάθηκε ικανό να μειώσει τη λάμψη και τη χαρά στην εκδήλωση υποδοχής των γιορτών στο λιμανάκι του Αμπελά, την οποία διοργάνωσε ο Εξωραϊστικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελά Πάρου με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Πάρου και της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εποικοδομητική συνεργασία των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Αθλητισμού με τις 14 ομάδες της SuperLeagueκαι την ΕΛ.ΑΣ. για τη νομοθετική πρωτοβουλία της Κυβέρνησης,σχετικά με τα μέτρα καταπολέμησης της βίας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με στόχο ακόμη μία ανταγωνιστική πορεία, οι Μικτές ομάδες του νομού μας έμαθαν το πρόγραμμα τους για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos