Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023 - Psts.gr
Νέα Αριστερά» είναι το όνομα της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας της αριστεράς που ανακοίνωσαν στο «Σεράφειο» επί της οδού Πειραιώς, οι 11 ανεξάρτητοι βουλευτές που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτικη Συμμαχία.
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η «ψυχή» της νησιώτικης παράδοσης πάλλεται… Παραμένει ζωντανή και εκδηλώνεται ευκαιρίας δοθείσης με τον πιο αυθόρμητο τρόπο, σε κάθε περίσταση, με κάθε γιορτινή αφορμή!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Δημοτική Κοινότητα Νάουσας μας προσκαλεί σε γιορτινή εκδήλωση που θα λάβει  χώρα την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου στις 18:30.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνοιξε η αυλαία έγκρισης Υδάτινων Πεδίων στις Κυκλάδες με το πρώτο να εγκρίνεται στην Κέα, στην περιοχή Μαβιά όπου κατασκευάζεται το ξενοδοχείο  «Bohemian Kea all day beach club & hotel resort» κατόπιν αίτησης της εταιρείας «Bohemian Villas ΙΚΕ».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τελευταίες παραστάσειςέως τις 10 Ιανουαρίου 2024

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αποτελεί κορυφαία προσφορά προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο. Η εθελοντική αιμοδοσία χαρίζει ζωή και υγεία και αποτελεί τη μέγιστη ανθρωπιστική αλληλέγγυα πράξη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023 14:21

θαλάσσιες διακομιδές στις Κυκλάδες

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρατείνεται μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2024 το «καλάθι του νοικοκυριού», σύμφωνα με το σχέδιο νόμου του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών: «Οργανωτικές και Διαδικαστικές Διατάξεις για την Ανάπτυξης, παρεμβάσεις για την ενίσχυση της δίκαιης αναπτυξιακής μετάβασης και άλλες επείγουσες διατάξεις» που βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η μεγαλύτερη στον κόσμο πλατφόρμα μουσικής Spotify ανακοίνωσε σήμερα ότι μειώνει το εργατικό δυναμικό της κατά «περίπου 17%», δηλαδή κατά περίπου 1.500 εργαζομένους, ώστε να μειώσει τα κόστη της σ' ένα πλαίσιο «θεαματικής» επιβράδυνσης της οικονομικής ανάπτυξης, αφού είχε προηγουμένως απολύσει 600 εργαζομένους της φέτος τον Ιανουάριο και άλλους 200 τον Ιούνιο.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Temu, συνεχίζοντας το επιθετικό της marketing, ετοιμάζεται να αγοράσει διαφημιστικό χώρο στο Super Bowl, τον τελικό του πρωταθλήματος του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos