Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023 - Psts.gr

«Στρατηγική ήττα θα είναι μία ήττα στις ευρωεκλογές εάν θα χάσουμε τη 2η θέση στην κοινωνία με πολύ χαμηλά ποσοστά» δήλωσε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλούσιες θα είναι οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα το διήμερο 15 – 16 Δεκεμβρίου στην πρωτεύουσα της Πάρου, στην πλατεία Μαντώ Μαυρογένους, για την υποδοχή των Άγιων Ημερών που έρχονται.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023 13:56

Η Γυναίκα του Καίσαρα...

     Είσαι ιδιωτικός υπάλληλος , παντρεμένος με ένα παιδί ανήλικο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό για τα θέματα βίας, μετά το τραγικό συμβάν με τον αστυνομικό που εξακολουθεί να δίνει μάχη στην εντατική.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023 13:53

Παριανή δράση σε μπάσκετ και βόλει

Στο βόλει οι αγώνες θα γίνουν σε Νάξο και Σύρο.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Προβληματίστηκα, αρκετά, πριν περιγράψω τα παρακάτω συναισθήματα και σκέψεις μου, 2 μήνες μετά τις Δημοτικές Εκλογές και ένα μήνα πριν την ανάληψη των νέων Δημοτικών Αρχών, στην εκάστοτε Τοπική Αυτοδιοίκηση ανά την Επικράτεια…. μετά την ορκωμοσία του Δημοτικών Συμβουλίων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κακοκαιρία υποχρέωσε σε τροποποιήσεις των ενδοκυκλαδικών δρομολογίων, με αποτέλεσμα να καταστεί αδύνατη η διεξαγωγή των αγώνων στα τμήματα υποδομών.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία του υπουργείου Ανάπτυξης με τίτλο «Παρατηρητήριο τιμών παιδικών παιχνιδιών: «Το καλάθι του Αη Βασίλη»».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προβάδισμα 23,6% στη Νέα Δημοκρατία έναντι του δεύτερου ΠΑΣΟΚ στην πρόθεση ψήφου καταγράφει δημοσκόπηση της GPO για την εφημερίδα Παραπολιτικά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιατί οι εφημερίδες εμποδίζουν το AI; - Μεταξύ τους βρίσκονται οι New York Times, το Al Jazeera, το BBC, CBS, η DW, η ισπανική El Pais, οι Financial Times, η Guardian, η γαλλική Le Monde, η αγγλική Telegraph και η Washington Post

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos