Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 - Psts.gr

Το πρωί της Δευτέρας 15 Απριλίου κατέπλευσε στο λιμάνι της Πάρου ένα από τα πρώτα κρουαζιερόπλοια της φετινής τουριστικής σεζόν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε δύο θεματικά πάνελ συμμετέχουν ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος και η Πρόεδρος Ενεργειακής α.ε. και Εντεταλμένη Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Μάρα Αντωνιάδη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα πλαίσια της πολιτικής δραστηριότητας της Κομματικής Οργάνωσης Βάσης Πάρου-Αντιπάρου του Κ.Κ.Ε. για να φτάσει το μήνυμα καταδίκης της Ε.Ε. και των πολιτικών της στις ευρωεκλογές της 9ης Ιούνη και ενίσχυσης του Κ.Κ.Ε, θα επισκεφτεί την Πάρο η Βουλευτής Β’ Πειραιά του Κ.Κ.Ε. Διαμάντω Μανωλάκου, την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση  που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του Attica (πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων, χωρίς δηλαδή αποχή), η ΝΔ προηγείται με 25,5%, δεύτερο κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με 13%, τρίτο το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ με 11%, ενώ η Ελληνική Λύση

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας θα σημειωθεί τις επόμενες ημέρες στη χώρα, σύμφωνα με τον διευθυντή της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, Θοδωρή Κολυδά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλεοπτικό δίκτυο στο Ισραήλ ανέφερε αργά τη Δευτέρα ότι η πολεμική αεροπορία της χώρας έχει ολοκληρώσει τις προετοιμασίες της για χτύπημα στο Ιράν σε αντίποινα για την επίθεση την Κυριακή, μια πληροφορία που δείχνει ότι η απάντηση του Ισραήλ είναι πλέον θέμα χρόνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρέντι Μπελέρης και Ελεονώρα Μελέτη είναι υποψήφιοι ευρωβουλευτές με τη Νέα Δημοκρατία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την επιλογή Μπελέρη η ΝΔ αποκτά ένα δυνατό χαρτί στον δρόμο προς τις ευρωεκλογές - Η αλβανική κυβέρνηση σχεδιάζει να πραγματοποιήσει νέες εκλογές στην Χειμάρρα τον Ιούνιο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτική ομιλία για τη μάστιγα των τροχαίων δυστυχημάτων – ατυχημάτων, την οδική ασφάλεια και την ορθή οδηγική συμπεριφορά, πρόκειται να διεξαχθεί στις Καμάρες την Κυριακή 21 Απριλίου και ώρα 7:00 το απόγευμα, υπό τη διοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμαρών στο χώρο του Συλλόγου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos