Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2023 - Psts.gr

«Έχουμε επισημάνει εδώ και πάρα πολύ καιρό ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στα νοσοκομεία με ειδικευμένους γιατρούς, οι οποίοι παραιτούνται», αναφέρει η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ, κ. Ματίνα Παγώνη, σχετικά με ρεπορτάζ του protothema.gr που ανέδειξε το ζήτημα των παραιτήσεων, αφού κατά μέσο όρο κάθε μήνα αναρτώνται στη Διαύγεια περίπου 20 πράξεις αποδοχής παραίτησης μόνιμων ιατρών από το Υπουργείο Υγείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα, με ιερή κατάνυξη και θρησκευτική ευλάβεια, τελέστηκε το απόγευμα της Δευτέρας 14 Αυγούστου, στον Ιερό Ναό της Παναγίας Εκατονταπυλιανής ο οποίος πανηγυρίζει στην εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, Μέγας Εόρτιος Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετά Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Εορτασμού του 15Αύγουστου στην Τήνο, για ακόμα μια χρονιά το Πολεμικό Ναυτικό δίνει βροντερό «παρών» στο νησί της Τήνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αφορά το πρώτο ειδικό όχημα τέτοιου είδους για την Δημοτική Επιχείρηση και αναμένεται να βοηθήσει καθοριστικά στην αποτελεσματική συντήρηση του δικτύου αποχέτευσης, τον καθαρισμό φρεατίων, των αντλιοστασίων, ενώ θα αναλάβει και κρίσιμες εργασίες στους τρείς Βιολογικούς Καθαρισμούς του νησιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) αποφάσισε την απαγόρευση της διάθεσης και διακίνησης του συμπληρώματος διατροφής GRANUS MEN'S UP, διότι περιέχει τη φαρμακευτική ουσία SILDENAFIL, που αποτελεί φαρμακευτική δραστική ουσία, χωρίς το προϊόν να διαθέτει άδεια φαρμακευτικού προϊόντος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εικόνες πολύτιμες, καλά φυλαγμένες στα έγκατα της μνήμης, αναδύονται όταν οι παλαιότεροι παριανοί ταξιδεύουν νοερά πίσω στο χρόνο ανασκαλεύοντας τις αναμνήσεις τους από το Δεκαπενταύγουστο της Πάρου της δεκαετίας του ΄50. Θραύσματα μνήμης μιας αλλοτινής πραγματικότητας ξεπηδούν νοσταλγικά και επιζητούν πιεστικά τη θέση τους στο παρόν ως βαθιά χαραγμένα βιώματα των χρόνων της παιδικής αθωότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2023 13:37

Συλλήψεις σε Νάξο. Τήνο, Μύκονο

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή στη Νάξο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 12-08-2023 το βράδυ συνελήφθησαν στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, επτά ημεδαποί ηλικίας από 25 έως 63 ετών οι οποίοι είχαν εγκατασταθεί – κατασκηνώσει σε δημόσιο χώρο χωρίς να διασφαλίζονται οι προϋποθέσεις υγιεινής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 12-08-2023 το μεσημέρι συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.), 42χρονος ημεδαπός, διότι στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων διαπιστώθηκε ότι μετέφερε με Ε.Δ.Χ. αυτοκίνητο επιβάτες και εισέπραξε κόμιστρο μεγαλύτερο από το επιτρεπόμενο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν χθες (Κυριακή 13 Αυγούστου 2023), από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, δύο μη νόμιμοι αλλοδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και παράνομη διαμονή στη χώρα μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos