Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 - Psts.gr

Αν και βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει με 2-1 τη Χαρτς στο «Τάινκαστλ Παρκ», στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για τα Play Off του UEFA Europa Conference League. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά στο 75', έπειτα από τα πέναλτι των Λόρενς Σάνκλαντ (9') και Στέφαν Σβαμπ (12'), δίνοντας στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρά τον θρίαμβό στον Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ο Μίλτος Τεντόγλου δήλωσε... απογοητευμένος από το τελευταίο του άλμα, θεωρώντας ότι θα μπορούσε να είναι ακόμα και 8,70 μ.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Σκορ που του επιτρέπει να ελπίζει σε πρόκριση πέτυχε ο Ολυμπιακός στο «Καραϊσκάκης» απέναντι στην Τσουκαρίτσκι

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η κληρωτίδα της αποψινής κλήρωσης είναι οι εξής: 6, 24, 34, 39, 41 και αριθμός Τζόκερ το 13.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιστορία έγραψε στη Βουδαπέστη ο Μίλτος Τεντόγλου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Η Γιανέτ Γκαρσία, γνωστή και ως «La Chica del Clima» είναι αναμφίβολα η πιο εντυπωσιακή παρουσιάστρια του καιρικού δελτίου στο Μεξικό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιστρέφει ο εφιάλτης των καυσίμων στην ακτοπλοΐα καθώς τους τελευταίους μήνες καταγράφεται έντονη ανοδική τάση σε σύγκριση με τα χαμηλά των αρχών Μαΐου και πρώτων ημερών του Ιουνίου στις

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανηγυρική ήταν η βραδιά της Τετάρτης 23 Αυγούστου στη Νάουσα, όταν κορυφώθηκαν οι τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις για τα Εννιάμερα της Παναγίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κερδίζει έδαφος η υποπαραλλαγή Eris του κορονοϊού, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, είναι η δεύτερη συχνότερη στη χώρα μας, την ώρα που καταγράφεται αύξηση 54% σε εισαγωγές και 29% σε διασωληνώσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το υπέροχο πλασέ του Ντάνιελ Μαντσίνι στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, κράτησε «ζωντανό» τον Παναθηναϊκό στη μάχη της πρόκρισης με την Μπράγκα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 υπέρ της πορτογαλικής ομάδας στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα Play Off του Champions League.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos