Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 - Psts.gr

Στόχος της διάταξης είναι η πάταξη της μαύρης εργασίας αφού ο εργαζόμενος θα είναι αναγκαστικά δηλωμένος, με άδειες και ασφαλιστικές εισφορές

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι ένα εντυπωσιακότατο πλοίο μήκους 176 μέτρων. Από ότι φάνηκε όμως έχει και αρκετά επιδέξιο καπετάνιο που ξέρει καλά να το μανουβράρει ακόμα και σε συνθήκες νύχτας!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με φυσική ομορφιά και αριστοκρατική γοητεία, με sold out θεατρικές εμφανίσεις και επιλεκτικές, ποιοτικές συμμετοχές σε τηλεόραση και κινηματογράφο, η υπέροχη Μαρία Ναυπλιώτου, είναι μια από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αντίστροφη μέτρηση τελείωσε. Οι γίγαντες του διαδικτύου υπόκεινται από σήμερα 25/8 σε ενισχυμένες υποχρεώσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση με σκοπό τη διαφάνεια και την καταπολέμηση του παράνομου περιεχομένου με κίνδυνο βαριών προστίμων, με βάση μια νέα νομοθεσία που δεν έχει κάτι αντίστοιχο σε όλο τον κόσμο.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Viral έχει γίνει ένα βίντεο που δείχνει μια πανέμορφη Ασιάτισσα να περπατάει στην πασαρέλα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με λίγα μέσα στη διάθεσή του, με ελλείψεις στο δημόσιο σύστημα υγείας που ο ίδιος έχει επισημάνει, αλλά και με την αφοσίωση στο λειτούργημά του, αυτό το γιατρού, ο κ. Θανάσης Κοντάρης, γενικός οικογενειακός γιατρός και επιστημονικός υπεύθυνος στο Περιφερειακό Ιατρείο Σερίφου, έσωσε πρόσφατα τη ζωή 67χρονου άνδρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Της αποδίδεται η ικανότητα να φανερώνει χαμένα αντικείμενα ή και πρόσωπα. Μύθος ή αλήθεια, η φανουρόπιτα είναι ένα νηστίσιμο κέικ που παραδοσιακά φτιάχνεται στη γιορτή του Αγίου Φανουρίου, στις 27 Αυγούστου, χωρίς συγκεκριμένη συνταγή και με μόνη προϋπόθεση ο αριθμός των υλικών της να είναι μονός.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Σύλληψη ημεδαπού για ανυποταξία στη Θήρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Κύθνο ο Υπουργός Αθλητισμού, στην ονοματοδοσία του δημοτικού γηπέδου στον Μέριχα σε «Ιωάννης Κωστάκης»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραιτήθηκε ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου στο Λονδίνο, μία εβδομάδα μετά την κλοπή αντικειμένων από τις συλλογές του Βρετανικού Μουσείου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos