Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 - Psts.gr

Η μεγαλύτερη γαστρονομική γιορτή του Αιγαίου, πιστή στο ραντεβού της το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου, έρχεται να χαρίσει μοναδικές στιγμές χαράς, διασκέδασης, ξεφαντώματος και την μοναδική εμπειρία της ελληνικής φιλοξενίας και του γνήσιου νησιώτικου πανηγυριού!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά τη Βρετανία έπεσε το σύστημα ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας και στην Ιταλία, κυρίως στον τομέα της Ρώμης και στην ευρύτερη περιοχή της δυτικής Ιταλίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μία αναμενόμενη ήττα από τις ΗΠΑ, 109-81, υπέστη η εθνική, για τη 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου, στο Παγκόσμιο Κύπελλο, στη Μανίλα.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Την Κυριακή 27 Αυγούστου, ολοκληρώθηκαν οι πλούσιες εκδηλώσεις του τριήμερου βιωματικού Φεστιβάλ «Διαδρομές στη Μάρπησσα».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι διακοπές φθάνουν στο τέλος τους για τους περισσότερους παραθεριστές οι οποίοι παίρνουν το δρόμο της επιστροφής προς το κλεινόν άστυ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον στόχο τόσο της ποιοτικής αναβάθμισης όσο και της διασποράς του τουριστικού πλήθους στο χρόνο δείχνει να επιτυγχάνει και εφέτος η Πάρος, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία εσόδων και αφίξεων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας ανακοινώνουμε, ότι οι επισκέψεις στο ιατρείο των Λευκών αναστέλλονται επ΄ αόριστον μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης των υδραυλικών από την οποία κινδυνεύει να πλημμυρήσει δωμάτιο του ιατρείου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 14:50

Συλλυπητήριο Μήνυμα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κυκλάδων, στο άκουσμα του θανάτου του διακεκριμένου οδοντιάτρου, επιφανούς συναδέλφου και επί σειρά ετών προέδρου του Συλλόγου μας, Αντωνίου Μαυρομουστάκη, ο οποίος τίμησε και προσέφερε αόκνως τις υπηρεσίες του στους κατοίκους της νήσου Σύρου και όχι μόνο, εκφράζει τη βαθιά του λύπη και την αμέριστη συμπαράσταση στην οικογένειά του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 27/7/2023, σε εκδήλωση που έγινε στο Μαράθι, η ΑΜΚΕ “Πάρκο Αρχαίων Λατομείων Μαρμάρου Πάρου” παρουσίασε το έργο που έχει πραγματοποιήσει στον ένα χρόνο της ύπαρξής της και συζητήθηκε η στρατηγική και οι δράσεις που απαιτούνται στο μέλλον για να ξεπεραστούν τα εμπόδια που παραμένουν και να εξελιχθεί ο αρχαιολογικός χώρος στο Μαράθι σε ένα αρχαιολογικό και πολιτιστικό πάρκο αντάξιο της παγκόσμιας αξίας του μοναδικού μνημείου των Αρχαίων Λατομείων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mε μία πολύ όμορφη αλλά και συναισθηματική Τελετή Λήξης στα Καρδάμυλα της Χίου, έπεσε η αυλαία της Aegean Regatta 2023, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για μία ακόμη χρονιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos