Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 - Psts.gr

Έπειτα από ένα πολιτικό και διπλωματικό θρίλερ, η Ευρωβουλή είπε «ναι» στο νέο Σύμφωνο Μετανάστευσης και Ασύλου - Τι σημαίνει η «υποχρεωτική αλλληλεγγύη» και ποιες αλλαγές επιφέρει στην υποδοχή μεταναστών και στους ελέγχους στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής, η οποία έλαβε χώρα προ δεκαημέρου, τέθηκαν ζητήματα αναφορικά με τη διαχείριση του κυκλοφοριακού προβλήματος στο νησί, και ιδιαίτερα στην Παροικία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα απίστευτο «πίσω – μπρος» χαρακτήρισε πρόσφατα το ζήτημα της χορήγησης άδειας παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής ή μουσικών οργάνων, εντός και εκτός των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επένδυση ύψους €14 εκατ. για την απόκτηση 2ου ξενοδοχείου στη Νάξο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότεροι από 50 Ολυμπιονίκες, Παραολυμπιονίκες, Πρωταθλητές και Ομοσπονδιακοί Προπονητές, παρουσία της Πρέσβειρας της Γαλλίας, των προέδρων ΕΟΕ, ΕΠΕ, ΔΟΑ και των επικεφαλής αθλητικών φορέων, λάμπρυναν τις εκδηλώσεις που οραματίστηκε ο Γιάννης Βρούτσης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σημαντικές συναντήσεις πραγματοποίησε το τελευταίο δεκαπενθήμερο ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Μάρκος Εμμ. Καφούρος, στο πλαίσιο των κοινοβουλευτικών του καθηκόντων. Ειδικότερα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη στο Επιμελητήριο Κυκλάδων πραγματοποίησε την Τρίτη 9 Απριλίου ο Σεβασμιότατος κ. Δωρόθεος Β’,Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας, Μυκόνου, Μήλου, Σίφνου, Σερίφου, Κιμώλου, Κύθνου, Φολεγάνδρου, Σικίνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα μοναδικό πολιτιστικό 3ήμερο έρχεται στο νησί της Σύρου, 6 Σεπτεμβρίου – 9 Σεπτεμβρίου 2024.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η διαδικασία επιλογής θα γίνει στην τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο την Πέμπτη στις 25 Απριλίου 2024

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένας παλιός γνώριμος του meeting, ο ισραηλινός Guy Levinson, είναι η επόμενη συμμετοχή στο Aligenis Milos Meeting

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos