Κυριακή, 06 Αυγούστου 2023 - Psts.gr

Ένα όμορφο μελωδικό «ταξίδι» σε μουσικές και ακούσματα αγαπημένα, απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στην Αντίπαρο το βράδυ του Σαββάτου 5 Αυγούστου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Κυριακή, 06 Αυγούστου 2023 13:30

Στοίχημα: Ματσάρα με γκολ στο Wembley

Το ένα πρωτάθλημα μετά το άλλο ξεκινά τις υποχρεώσεις του για την ποδοσφαιρική σεζόν 2023/24, με το κουπόνι της Κυριακής (06/08) να είναι πλούσιο σε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις αλλά και γεμάτο ευκαιρίες για προγνωστικά στοιχήματος.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η ονομασία της μελιτζάνας προέρχεται από παραλλαγή της λατινικής της ονομασίας, melongena. Με αλλαγή του «g» σε «z» προέκυψε στα Ιταλικά η λέξη «melanzan» και στα Ελληνικά πέρασε ως «μελιτζάνα».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αύξηση των μισθών στο Δημόσιο, των συντάξεων και των οικογενειακών επιδομάτων, θα περιέχονται στον νέο προϋπολογισμό για το 2024. Αυτό διαφαίνεται από την εγκύκλιο του υφυπουργού Εθνικής Οικονομίας, Θάνου Πετραλιά προς τα υπουργεία και τους αρμόδιους φορείς για την κατάρτιση του νέου κρατικού προϋπολογισμού, καθώς σε αυτή προβλέπεται αύξηση των δαπανών του Δημοσίου κατά 4 δισ. ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα καναρίνια είναι από τα πιο δημοφιλή κατοικίδια πτηνά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πόσο αποτελεσματική είναι τελικά η επιρροή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στις ζωές μας; Μια πληθώρα νέων μελετών εξετάζει ενδελεχώς την χειραγώγηση που ασκούν οι αλγόριθμοι του Tik Tok, Facebook και Instagram στις ζωές μας, με τα ευρήματά τους να μας υπενθυμίζουν τους κινδύνους που κρύβονται πίσω από αυτές τις “αθώες” εφαρμογές επικοινωνίας.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ένας Κούρδος ένοπλος του PKK σκοτώθηκε και άλλος ένας τραυματίστηκε από βομβαρδισμό που πραγματοποίησε ένα τουρκικό drone στην βόρεια επαρχία του Ιράκ, Σουλεϊμανίγια, όπως δήλωσαν κουρδικές πηγές ασφάλειας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Κυριακής στη Μόσχα, καθώς οι τοπικές αρχές και το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανέφεραν πως προχώρησαν στην κατάρριψη drones, τα οποία κατευθύνονταν σε διάφορα σημεία της ρωσικής πρωτεύουσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos