Συνελήφθη ένας 47χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, στην Ρόδο

03 Οκτωβρίου 2012 19:29

Κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης 100 γραμμαρίων και εκριζώθηκαν -7- δενδρύλλια

Συνελήφθη χθες (02-10-2012) στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, ένας 47χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα χθες το βράδυ στην πόλη της Ρόδου, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφορίας και έρευνα που έγινε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 47χρονος βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης καθαρού βάρους 100 γραμμαρίων.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης ο 38χρονος υπέδειξε στους αστυνομικούς δυο υπαίθριους χώρους (αγροτεμάχια ιδιοκτησίας του) στην περιοχή Μανδρικό Ρόδου, όπου καλλιεργούσε -7- δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 25 εκατοστά έως 1,10 μέτρα, ενώ επιπλέον παρέδωσε μικροποσότητα κάνναβης που διατηρούσε στην οικία του.

Τα δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.


Εξιχνιάστηκε κλοπή από Ιερό Ναό, στην Ρόδο

Δικογραφία σχηματίσθηκε σε βάρος ενός 45χρονου ημεδαπού για διακεκριμένη κλοπή

Δικογραφία σχηματίσθηκε χθες (02-10-2012), από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου σε βάρος 45χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται για διακεκριμένη κλοπή από Ιερό Ναό.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε ύστερα από εξέταση στοιχειών στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας, ο 45χρονος την 23-09-2012 αφαίρεσε από τον Ιερό Ναό του Ταξιάρχη Μιχαήλ στην πόλη της Ρόδου, ένα ξίφος (τάμα).

Το ξίφος βρέθηκε στην κατοχή του και αφού κατασχέθηκε αποδόθηκε.

Ο κατηγορούμενος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos