Τεχνικά έργα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην Αντίπαρο

09 Ιουνίου 2015 13:24

« .....Στις 3.10.2014 η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 16ο θέμα ενέκρινε τα πρακτικά δημοπρασίας νέου έργου : « Συντήρηση οδικού δικτύου Νήσου Αντιπάρου » με Π/Υ δαπάνης 50.000€ . Η παραπάνω εργολαβία έχει εγκατασταθεί εδώ και μία εβδομάδα στην Αντίπαρο και εκτιμάται ότι σε δεκαπέντε ημέρες θα έχει ολοκληρώσει το έργο της ............ ».


Η εργολαβία περιελάμβανε : καθαρισμό και μόρφωση τάφρων, ασφαλτόστρωση, επισκευή φθορών ( λακκούβες ) & βοτάνισμα.
Σας γνωρίζουμε ότι οι παραπάνω εργασίες ολοκληρώθηκαν και παραδόθηκε συντηρημένο και βελτιωμένο το οδικό δίκτυο της Αντιπάρου.
Επίσης ο εργολάβος του παραπάνω έργου ανέλαβε κατόπιν αιτήματος από τον Δήμο Αντιπάρου να στρώσει και να καθαρίσει από τα χόρτα το γήπεδο του νησιού και τον ευχαριστούμε για την ευγενική προσφορά του.

 

Ακόμη οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους μηχανικούς της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων για την σύνταξη της σχετικής μελέτης, την επίβλεψη και παρακολούθηση του παραπάνω έργου μέχρι την ολοκλήρωση του.

Γραφείο Επάροχου
Κ. Μπιζάς

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos