Στόχος μας η βελτίωση των δεικτών υγείας υπέρ των νησιωτών με πρώτη προτεραιότητα τις ευπαθείς ομάδες.

10 Ιανουαρίου 2020 15:10

Ενημερωτική επίσκεψη στο κέντρο Υγείας Πάρου πραγματοποίησε η Βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού την Τρίτη 7 Ιανουαρίου.


Είχε διαδοχικές συναντήσεις και συζητήσεις με τη διοίκηση του νοσοκομείου, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, αλλά και τη δυνατότητα να καταγράψει η ίδια την πραγματικότητα που βιώνουν οι εργαζόμενοι στο κέντρο υγείας καθώς και οι ασθενείς και οι οικογένειές τους.
Η κ. Μονογυιού ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο Πάρου κύριο Μάρκο Κωβαίο ,από το Δ.Σ. του Συλλόγου γυναικών Νάουσας Πάρου και από την Τ.Ο της Νέας Δημοκρατίας, για τις σοβαρές ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και στον υλικοτεχνικό εξοπλισμό του κέντρου υγείας.
Επισήμανε ότι: «Το κέντρο υγείας της Πάρου δεν είναι μια απλή υγειονομική μονάδα, εξυπηρετεί ένα νησί που εκτός από τους μόνιμους κατοίκους, αποτελεί τουριστικό προορισμό για χιλιάδες επισκέπτες τους καλοκαιρινούς μήνες με αποτέλεσμα οι ανάγκες των υπηρεσιών υγείας να πολλαπλασιάζονται» και έδωσε συγχαρητήρια στο προσωπικό που δίνει τον καλύτερο εαυτό του, παρά τις αντίξοες συνθήκες και τις ελλείψεις.

Η κ. Μονογυιού θα θέσει άμεσα τα προβλήματα του κέντρου υγείας σε συνάντηση που θα έχει με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, χαρακτηρίζοντας ζήτημα άμεσης προτεραιότητας την ενίσχυση του με ιατρικό, φαρμακευτικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Επίσης θα θέσει το ζήτημα της έλλειψης μονάδας αιμοκάθαρσης στο νησί, που έχει ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία νεφροπαθών συμπολιτών μας. Άμεσος στόχος είναι η βελτίωση των δεικτών υγείας υπέρ των νησιωτών με πρώτη προτεραιότητα τις ευπαθείς ομάδες.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos