Σάββατο, 06 Απριλίου 2024 - Psts.gr

Η Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Νοτίου Αιγαίου, εξέδωσε έκτακτη ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία εφιστά την προσοχή όλων των πολιτών εντός των χωρικών ορίων των Νομών Κυκλάδων και Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, καθότι σύμφωνα με το Δελτίο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με συγκλονιστική εμφάνιση οι έφηβοι του ΑΟ Πάρου πέτυχαν μία μεγάλη πρόκριση επί του ΑΟ Μυκόνου και αύριο στις 15.00 θα παίξουν στον τελικό του F4 του εφηβικού πρωταθλήματος με τον Περιστεριώνα Τήνου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές 25 ανηλίκων στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας ΝΑ Αττικής, καθώς υπήρχε η πληροφορία ότι θα συναντηθούν για συμπλοκή στην Γλυφάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρκετά μεγάλη είναι η άφιξη που παρουσίασαν οι αφίξεις επισκεπτών και οχημάτων με πλοίο στο νησί της Πάρου κατά τον φετινό Μάρτιο συγκριτικά με τον περσινό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης των πολιτών και έχοντας ως στόχο την εξάλειψη των κινδύνων, κυρίως για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας και του φυσικού περιβάλλοντος, μέσω της μείωσης του αριθμού εκδήλωσης πυρκαγιών υπαίθρου αλλά και τον περιορισμό των καμένων εκτάσεων, η Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Νοτίου Αιγαίου ανακοινώνει ότι:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μία ακόμη τελική φάση πρωταθλήματος μπάσκετ η Πάρος εκπροσωπείται από δύο ομάδες, κάτι που από μόνο του συνιστά επιτυχία για το Παριανό μπάσκετ.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Το Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας «Δ.Νομικός», συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια πολιτιστικής ζωής στο νησί της Σαντορίνης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την πρότασή του να μπει, από την Κυβέρνηση, πλαφόν στα 8 ευρώ στην τιμή που θα πουλήσει φέτος το Πάσχα ο Κτηνοτρόφος το αρνί και το κατσίκι του επανέλαβε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Δημήτρης Καπούνης, μιλώντας στον «αέρα» του «Mega Σαββατοκύριακο».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 06-04-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, 27χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος εκπέμποντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 06 Απριλίου 2024 17:44

Στη Σύρο την Κυριακή η ΑΕ Πάρου

Στο κυνήγι της 2ης θέσης η ΑΕ Πάρο θα ταξιδέψει αυθημερόν την Κυριακή στη Σύρο, όπου στις 19.00 θα παίξει με τον Πάγο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos