Το τοπικό συμβούλιο και ο πρόεδρος της Δ.Κ.Αγκαιριάς ευχαριστούν θερμά όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους την Τρίτη 23 Ιουνίου

28 Ιουνίου 2016 18:23

Το τοπικό συμβούλιο και ο πρόεδρος της Δ.Κ.Αγκαιριάς ευχαριστούν θερμά όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους την Τρίτη 23 Ιουνίου στην αναβίωση του εθίμου του Κλήδονα στην Αλυκή,που συνδιοργανώσαμε με τον Δήμο Πάρου την Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. και τον Πολιτιστικό σύλλογο Αγκαιριάς.


Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε : τον δήμαρχο κ.Μάρκο Κωβαίο, την αντιδήμαρχο κ.Δώρα Σαρρή, τον πρόεδρο της ΚΔΕΠΑΠ κ.Θανάση Μαρινόπουλο, τον πρόεδρο του Λ.Τ. κ. Σταύρο Καραχάλιο , τον πρόεδρο ΚΠΠΑ κ. Μικέ Λεοντή, τους δημοτικούς συμβούλους κ.κ. Λουκή Γιώργο, Χανιώτη Μαρία και Αγουρο Άγγελο καθώς και την αντιπρόεδρο της Δ.Κ.Παροικιάς Μαργαρίτα Ροπαΐτου.
Ευχαριστούμε θερμά την πρόεδρο Τζόγια Χανιώτη και το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγκαιριάς για την άψογη συνεργασία, καθώς και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν να ολοκληρωθεί η εκδήλωση.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos