Black Friday και στην Πάρο! Απίθανες εκπτώσεις σε επώνυμα ρολόγια. Σπεύσατε!

24 Νοεμβρίου 2016 21:10

Εγκαινιάζεται και στην Ελλάδα η Black Friday, ο εμπορικός θεσμός της «Μαύρης Παρασκευής» που σηματοδοτώντας την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου αγορών κάνει... ποδαρικό με μεγάλες εκπτώσεις και απίθανες προσφορές για τους καταναλωτές. Η Black Friday έρχεται την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016 και στην Πάρο, στο κατάστημα χρυσοχοΐας «Πατέλης» στην Παροικία.

Με τεράστιες εκπτώσεις σε επώνυμα, κομψά, μοντέρνα ή πιο κλασικά, στιλάτα πάντα ρολόγια υψηλής ποιότητας και διαχρονικής αξίας, το κατάστημα «Πατέλης», κυριολεκτικά «χαρίζει» τα γοητευτικά αυτά αξεσουάρ που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε, προσφέροντάς τα σε εντυπωσιακά χαμηλές τιμές.

Για μία μόνο ημέρα, ρολόγια VENUS, SEIKO και VOGUE προσφέρονται σε τιμές – 40%. 

Επίσης, ρολόγια CASIO, FESTINA και CITIZEN θα πωλούνται σε τιμές – 35%.


Ανδρικά ή γυναικεία, σπορ ή επίσημα, για όλα τα γούστα με κριτήριο πάντοτε το εξαιρετικό design και την αυθεντική ποιότητά τους.

Προλάβετε! Κάντε συμφέρουσες αγορές, στη γιορτή του εμπορίου, στο κατάστημα «Πατέλης», το οποίο εδώ και πολλές δεκαετίες αποτελεί εγγύηση γνήσιας, υψηλής ποιότητας και σίγουρης αξιοπιστίας στο νησί της Πάρου!

 

Πάρος - Παροκία
Γεφυράκι Μαντώ Μαυρογένους
Τηλ. Επικοινωνίας: 22840 24357

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos