Μεγάλες εκπτώσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για Πάρο και Κυκλάδες! Σπεύσατε!

02 Μαρτίου 2017 19:39

Με τις μεγάλες προσφορές μειωμένων τιμών που προσφέρει η εταιρεία Hellenic Seaways στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς Πάρο και προς τις υπόλοιπες Κυκλάδες, με ταχύπλοα ή συμβατικά πλοία, το ταξίδι στους μικρούς παραδείσους του Αιγαίου γίνεται ακόμη πιο προσιτό και απολαυστικό!


Κάντε κράτηση και επωφεληθείτε οικονομικά από το χαμηλό κόστος που δελεάζει ακόμα και τον πιο αναποφάσιστο δυνητικό επισκέπτη της Πάρου και των άλλων κυκλαδονησιών, καθώς όπως συχνά ακούγεται, η «τσουχτερή» τιμή των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, καθιστά πολλές φορές απαγορευτική την επιλογή ταξιδιού και επίσκεψης στα πιο δημοφιλή και γραφικά νησιά του Αρχιπελάγους.

Μη διστάσετε να πάρετε μαζί το αυτοκίνητό σας, αφού προσφέρεται έκπτωση έως 40% στα οχήματα μήκους μέχρι 3,7 μέτρων αλλά και 30% έκπτωση εισιτηρίου για τα μέλη του προγράμματος Bonus Miles!

Οι προσφορές όμως δε σταματούν εδώ!
Σούπερ εκπτώσεις γίνονται με επιλογή συμβατικού πλοίου για Πάρο, Νάξο και Σαντορίνη, από 19 ευρώ ο επιβάτης και από 50 ευρώ για αυτοκίνητο! Αν πάλι είστε λάτρης της ταχύτητας και της ταξιδιωτικής πολυτέλειας επιλέξτε ταχύπλοο. Από Πειραιά, Ραφήνα ή Ηράκλειο, για Πάρο και Κυκλάδες, οι σούπερ τιμές των προσφορών κάνουν το όνειρο της απόδρασής σας πιο πραγματοποιήσιμο όσο ποτέ άλλοτε!

Ξεκινούν από 22 ευρώ για επιβάτη και 50 ευρώ για αυτοκίνητο. Προγραμματίστε λοιπόν τα ταξίδια σας και σπεύστε, μέσα στην κρίση, να επωφεληθείτε από τις τεράστιες εκπτώσεις που δεν αφήνουν ασυγκίνητο ακόμα και τον πιο επιφυλακτικό τουρίστα. Η άνοιξη έχει μπει, ο καιρός μετά από έναν βαρύ χειμώνα ζεσταίνεται και δελεάζει, οπότε τι πιο όμορφο από μια μαγευτική απόδραση στο γαλάζιο Αιγαίο, που δεν θα σας κοστίσει ακριβά!

Super προσφορές

Για Νάξο-Πάρο-Σαντορίνη με συμβατικό πλοίο!
• Εισιτήρια Super Οικονομικής Θέσης από € 19,00* και αυτοκίνητα από € 50,00**

Για Κυκλάδες με τα ταχύπλοα πλοία!
• Από Πειραιά: Εισιτήρια Super Οικονομικής Θέσης από € 22,00* και αυτοκίνητα από € 50,00**
• Από Ραφήνα: Εισιτήρια Super Οικονομικής Θέσης από € 22,00*
• Από Ηράκλειο: Εισιτήρια Super Οικονομικής Θέσης από € 22,00* και αυτοκίνητα από € 50,00**

** Η προσφορά για το ΙΧ ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων, μαζί με τουλάχιστον ένα εισιτήριο επιβάτη.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos