22χρονη αλλοδαπή γέννησε αγοράκι στο Κέντρο Υγείας Πάρου - Ευχαριστήριο Πρόεδρου του Δ.Σ

10 Νοεμβρίου 2017 13:45

Το ΚΥ Πάρου- Αντιπάρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι στις 8-11-2017 και ώρα 0500΄πρωινη προσήλθε στο ΚΥ Πάρου – Αντιπάρου 22χρονη αλλοδαπή με οδύνες τοκετού .

Τελικά έτεκεν άρρεν τέκνο βάρους 3390 κιλών .

Αφού ευχηθούμε να είναι καλορίζικο το μωρό , πρέπει να επισημάνουμε και να αναδείξουμε τη προσπάθεια όσων συμμετείχαν για την ανώδυνη και ομαλή ολοκλήρωση του τοκετού .
Ευχαριστώ λοιπόν θερμά και συγχαίρω τον εφημερεύοντα ιατρό κ. Σωτήριο Σκούρτη ο οποίος με ιδιαίτερο ζήλο και Επιστημονικότητα αντιμετώπισε το περιστατικό και ολοκλήρωσε το τοκετό .
Ευχαριστώ επίσης και συγχαίρω την επίσης εφημερεύουσα αγροτική ιατρό κυρία Κραβαρίτη Ευμορφία που συνέδραμε στις προσπάθειες του κυρίου Σκούρτη και βοήθησε επίσης τα μέγιστα .

Ευχαριστώ και συγχαίρω την κυρία Ραφαέλα Ζαχιώτη μαία που η παρουσία και η προσφορά της ήταν επίσης μεγάλες στην ολοκλήρωση του εν λογω τοκετού .
Τα ίδια ισχύουν για την νοσηλεύτρια Καρακεκέ Νικολίτσα , που επίσης είχε τεράστια συνδρομή στην ομαδική προσπάθεια που έγινε .

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε την Παιδίατρο κ. Κατσαμάκα Γεωργία για την άμεση προσφορά της στο περιστατικό , η οποία συνεχίζεται με συνεχή επίβλεψη στο νεογνό και που με την ευκαιρία θα ήθελα να επισημάνω εκείνο που για όλους μας είναι γνωστό ότι η παρουσία της είναι σημαντική και απαραίτητη .

Με εκτίμηση
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕ

ΣΠΥΡΟΣ ΛΑΒΔΑΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos