Κάποιοι στην Πάρο κανιβαλλίζουν...πολιτικά!

16 Νοεμβρίου 2017 20:48

Κάποιοι εδώ στην Πάρο, εξακολουθούν το 2017 να χλευάζουν και να ειρωνεύονται την πρωτόγνωρη διαδικασία , για την εκλογή ενός υπεύθυνου, ηγέτη, αρχηγού στο χώρο της κεντροαριστεράς.

Κάποιοι αρνούνται χλευαστικά στον κόσμο, να πράξει το αναφαίρετο επί τούτο δικαίωμά του.
Κάποιοι εξακολουθούν να λοιδορούν και να χλευάζουν τον πρώην Δήμαρχο Πάρου Γ.Ραγκούση, γιατί επέλεξε να γίνει διεκδικητής σ’ αυτό το εγχείρημα.

Κάποιοι με αναίσχυντο τρόπο και μικροψυχία ειρωνεύονται τις 278 ψήφους[80%] που αυτός έλαβε στις εκλογές της 12/11/17, χωρίς να τολμούν να γράψουν το σύνολο των ψηφισάντων (349). Έτσι τους βολεύει.
Όλοι αυτοί όμως έχουν επίγνωση της κενότητάς τους και της ψευδαίσθησής τους ότι τα κενά έργα τους μιλούν γι’ αυτούς.

Όλοι αυτοί ως μοναδικό και αξεπέραστο έργο έχουν τα επικοινωνιακά τερτίπια, γνωρίζοντας ότι το νησί βαδίζει με αυτόματο πιλότο.
Όλοι αυτοί γνωρίζουν ότι έργα αντίστοιχα αυτών της δημαρχίας Ραγκούση θα γίνουν μετά από πολλά χρόνια.
Όλοι αυτοί που σήμερα χλευάζουν όσους ξεσκονίζουν και αερίζουν τα ρούχα τους από τη ναφθαλίνη για να τα φορέσουν προσερχόμενοι σε μια δημοκρατική διαδικασία, δυστυχώς οι ίδιοι κυκλοφορούν με ρούχα γεμάτα ναφθαλίνη.

Καλό θα είναι τέλος οι κατά παραγγελία ανώνυμοι και ψευδεπίγραφοι κονδυλογράφοι, οι επαίτες των ψιχίων μιας αναγνώρισης και ενός σκοπού στη ζωή τους , να γίνουν σοβαροί και υπεύθυνοι.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
16/11/2017

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos